ΠΟΣΠΕΡΤ: Έγινε πράξη η ΣΣΕ για το προσωπικό ασφαλείας

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΟΣΠΕΡΤ: Έγινε πράξη η ΣΣΕ για το προσωπικό ασφαλείας

Ακόμα μια θετική εξέλιξη  στον αγώνα της διεκδίκησης των εργατικών μας δικαιωμάτων έγινε πράξη με την υπογραφή της νέας, τριετούς διάρκειας, ΣΣΕ για το προσωπικό ασφαλείας.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ αγωνίστηκε, διαπραγματεύτηκε αταλάντευτα τους όρους και τις προϋποθέσεις και τελικά υπέγραψε με τη διοίκηση την προαναφερόμενη σύμβαση, η οποία είναι ίδια με την προηγούμενη σύμβαση του 2005. Όπως όλοι γνωρίζετε, η σύμβαση του 2005 προερχόταν μέσα από διαπραγμάτευση και από δικαστικές αποφάσεις, τις οποίες όλα αυτά τα χρόνια η ΠΟΣΠΕΡΤ δεν απεμπόλησε παρά τις πιέσεις και τη συνεχή άρνηση (επί 13 χρόνια) όλων των διοικήσεων μέχρι σήμερα να την υπογράψουν.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και η σημερινή διοίκηση τελικά κατέληξαν στο κείμενο, στα δικαιώματα και στις υποχρεώσεις. Το αίσιο στον διαρκή διεκδικητικό αγώνα που κάνει η ΠΟΣΠΕΡΤ είναι ότι μέσω  αυτής της θετικής εξέλιξης, αφενός εξασφαλίζεται το αχειραγώγητο των απεργιών μέσω της κατοχύρωσης  και ενδυνάμωσης των απεργιακών μας δικαιωμάτων, αφετέρουανοίγει  ξεκάθαρα ο δρόμος  για  την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και την υπογραφή της βασικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, που είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της ομοσπονδίας μας.

Κόντρα στις  «Κασσάνδρες»  και στα  μίζερα  υπολείμματα  των τέως παραδιοικούντων, που για να φανούν «πολλοί» συστρατεύτηκαν με το «μαύρο μέτωπο» στην «κοινή αντίληψη περί συνδικαλισμού»  με τους «αρίστους» των πραξικοπηματιών του μαύρου, η ΠΟΣΠΕΡΤ,  όπως  όλοι πλέον βλέπουν,  πετυχαίνει βήμα – βήμα τον έναν μετά τον άλλον τους στόχους που είχε βάλει  εξαρχής.

Στόχοι που αφορούσαν και αφορούν στην ισχυροποίηση της θέσης του εργαζόμενου, στην  ανάκτηση χαμένων εργασιακών δικαιωμάτων, στην αναίρεση τέλος όλων εκείνων των εμποδίων  που επι τρία χρόνια  φρέναραν την  εκ των ερειπίων  αναγέννηση της ΕΡΤ και   κάθε  αναπτυξιακή δράση που θα εξασφάλιζε το μέλλον της εταιρίας και των εργαζομένων.

 

Η ΠΟΣΠΕΡΤ, προσπερνά τους θιασώτες του «διαίρει και βασίλευε», τους διασπαστές, τους ιδιοτελείς, τους νοσταλγούς του μαύρου και της ασυδοσίας, όλους αυτούς τους μικρόψυχους και μίζερους προβοκάτορες της θλιβερής μειοψηφίας και συνεχίζει σταθερά, μαζί με τους εργαζόμενους, με πείσμα και πίστη στο νικηφόρο αγώνα της συνδικαλιστικής διεκδίκησης, με σκοπό την πλήρη κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων.