ΑΡΜΑ: «Πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ: Σε καθεστώς θεσμικής εκτροπής λειτουργεί πλέον την Ομοσπονδία. Ο καθένας πλέον ας αναλάβει τις ευθύνες του»!

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΡΜΑ: «Πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ: Σε καθεστώς θεσμικής εκτροπής λειτουργεί πλέον την Ομοσπονδία. Ο καθένας πλέον ας αναλάβει τις ευθύνες του»!

Το παρεάκι του Γιαννάκου και του Παπαναστάση που διοικούν την Ομοσπονδία πλέον έχει ξεφύγει. Από τις εκλογές και μετά, δεν υφίσταται Θεσμική Λειτουργία της Ομοσπονδίας. Μετά από τις ανακοινώσεις και αποφάσεις που τις παίρνουν μόνοι τους , πλέον αποφασίζουν κινητοποιήσεις και συναντήσεις σε Υπουργεία, με αποκλεισμούς παρατάξεων και μελών της Ε.Ε και του Γ.Σ !!.

Την Δευτέρα 25/6/2018, προγραμματίστηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Οικονομικών με απόφαση ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ και ενημέρωση ΠΑΜΕ και ΜΕΤΑ!!. Οι παρατάξεις ΑΑΑ και ΑΡΜΑ έμειναν στο σκοτάδι της ενημέρωσης για την συγκεκριμένη απόφαση και αποκλείστηκαν από την κινητοποίηση με απόφαση της πλειοψηφίας και την «σιωπηρή» αποδοχή του ΜΕΤΑ και του ΠΑΜΕ.

Στην κινητοποίηση αυτή ( όπως μάθαμε εκ των υστέρων…) κλείστηκε ραντεβού με τον Υπουργό Οικονομικών για την Παρασκευή 29/6/2018.

Την Τετάρτη 27/6 έγινε Γ.Σ της ΠΟΕΔΗΝ στη Πάτρα. Στην εισήγηση, στη συζήτηση και στο κλείσιμο του Προέδρου και του Γ. Γραμματέα δεν ανακοινώθηκε το ραντεβού, ούτε ενημερωθήκαμε για την ώρα και το τόπο της συνάντησης!!!.

Είναι προφανές ότι οι αποφάσεις αυτές της πλειοψηφίας ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ  κινούνται πλέον «εκτός ορίων» της Νόμιμης λειτουργίας της ΠΟΕΔΗΝ και των Δημοκρατικών Αρχών του Συνδικαλιστικού Κινήματος, θυμίζοντας άλλου τύπου καθεστώτα και πρακτικές…..

Είναι θλιβερό, αυτές οι πρακτικές της πλειοψηφίας που καταλύουν τη Θεσμική λειτουργία της ΠΟΕΔΗΝ, να έχουν την σιωπηλή ανοχή των ταξικών Παρατάξεων του ΜΕΤΑ και του ΠΑΜΕ.

Εμείς θα συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την ανατροπή των Μνημονιακών Πολιτικών. Αφήνουμε τη πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) και όσους ανέχονται (ΜΕΤΑ-ΠΑΜΕ) να συνεχίσουν τον επικίνδυνο και αυταρχικό κατήφορο που έχουν επιλέξει, καταργώντας τη Δημοκρατική  λειτουργία  της Ομοσπονδίας . Να τους χαίρετε η Φώφη και ο Κυριάκος…

Υ.Γ 1: Όπως ενημερωθήκαμε τελικά, τη κινητοποίηση και το ραντεβού το έκαναν «κάποιοι διαδηλωτές» δηλαδή οι διαδηλωτές  Γιαννάκος, Παπαναστάσης και διάφοροι άλλοι και όχι ο Πρόεδρος , ο Γραμματέας και τα μέλη της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί οι Ψυχίατροι είναι περιζήτητοι και έχουν δουλειές με φούντες .…

Υ.Γ 2: Άραγε με την παρουσία τους στη κινητοποίηση αυτή,  τα στελέχη της ΑΔΕΔΥ της ΠΑΣΚΕ επιβραβεύουν  τις πρακτικές του Προέδρου; Κρίμα, γιατί  τουλάχιστον τους θεωρούσαμε δημοκράτες…