Κλαδικό Σωματείο Ιδιωτικής υγείας: Εκδικητικές απολύσεις αντί για λύσεις

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κλαδικό Σωματείο Ιδιωτικής υγείας: Εκδικητικές απολύσεις αντί για λύσεις

Mε μια ακραία επιθετική κίνηση απέναντι στους εργαζόμενους του Ιδρύματος απάντησε η Διεύθυνση της μονάδας στις καταγγελίες εργαζομένων.

Θυμίζουμε ότι εργαζόμενοι της μονάδας Ι.Π.Χ.Π. που ανήκει στο Άσυλο Ανιάτων είχαν καταγγείλει συμπεριφορές εργασιακού εκφοβισμού από στελέχη της μονάδας προς εργαζόμενους.

Στην τριμερή συνάντηση που έγινε στην Επιθεώρηση Εργασίας η εκπρόσωπος της εταιρείας δεσμεύτηκε ότι θα εξεταστούν όλες οι καταγγελίες. Αντί όμως για εξέταση των καταγγελιών η εταιρεία προχώρησε σε απολύσεις.

Όπως τονίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του το Επιχειρησιακό Σωματείο:

«…..Το μήνυμα που περνάει η Διεύθυνση είναι ότι δίνει πλήρη κάλυψη σε όσους δημιουργούν συνθήκες εργασιακού εκφοβισμού και ότι δεν είναι διατεθειμένη να αλλάξει τα πράγματα.

Η Διοίκηση του Σωματείου   συμπαραστέκεται πλήρως σε όλους τους συναδέλφους που κατήγγειλαν τα περιστατικά που είναι γνωστά σε όλους. Διαμαρτυρόμαστε για τις απολύσεις που είναι εκδικητικές και καλούμε την Διεύθυνση να τις ανακαλέσει.

Δηλώνουμε ότι το Σωματείο θα παλέψει για να έχουμε κατάλληλες εργασιακές συνθήκες και καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.…»

Ολόκληρη η ανακοίνωση ΕΔΩ

Το Κλαδικό Σωματείο στηρίζει τον αγώνα που κάνουν οι συνάδελφοι με το Σωματείο τους. Απαιτούμε να παρθούν πίσω οι απολύσεις και δηλώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων για να πάψουν τα περιστατικά εργασιακού εκφοβισμού.

Αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Σωματείου μας παραβρέθηκε στην τριμερή συνάντηση στην Επιθεώρηση Εργασίας που έγινε στις 15 Απριλίου.