ΣΥΔΑΠΤΤ: 17 Απριλίου, 24ωρη απεργία. Το μέλλον το φτιάχνουμε εμείς – Όχι στις ελεημοσύνες

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΥΔΑΠΤΤ: 17 Απριλίου, 24ωρη απεργία. Το μέλλον το φτιάχνουμε εμείς – Όχι στις ελεημοσύνες

24ωρη απεργία, 17 Απριλίου

Το μέλλον το φτιάχνουμε εμείς – Όχι στις ελεημοσύνες

05.04.2024

Συναδέλφισσες/συνάδελφοι,

Για αρκετό καιρό ερχόμαστε αντιμέτωποι με τις προκλήσεις που καλούμαστε όλοι να αντιμετωπίσουμε λόγω της ακρίβειας και της ανέχειας. Ήρθε η ώρα να αντιταχθούμε και να δώσουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό “ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ” στη Κυβέρνηση, στους καιροσκόπους και τους κερδοσκόπους, που καπηλεύονται τον μόχθο και την αξιοπρέπεια όλων μας. Ήρθε η ώρα να ξαναπάρουμε τις ζωές και το μέλλον στα χέρια μας. Πριν χάσουμε όλα αυτά που με κόπο και θυσίες αποκτήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια. Εκτός κι αν θέλουμε να πορευθούμε με ελεημοσύνες, βαφτιζόμενες εντέχνως σε επιδόματα, από μια Κυβέρνηση που συγκαλύπτει εγκληματίες και βάζει σε δεύτερη μοίρα τον εργασιακό τομέα.

Δε θα το ανεχθούμε άλλο. Κανένας συμβιβασμός, καμία υποχώρηση. Το μέσο ελληνικό νοικοκυριό δε μπορεί πλέον να ανταπεξέλθει στην ατζέντα των μεγαλοκαρχαριών. Λέμε ΟΧΙ στις ελεημοσύνες τους και τα καλοπιάσματα τους. Ενωμένοι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Ενωμένοι όμως ως μια γροθιά, μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα. Ο ΣΥΔΑΠΤΤ ήταν κι είναι πάντα παρών, και πάντα στο πλευρό του πολυπαθέστατου δανειζόμενου προσωπικού. Με σημαντικές νίκες και παρουσία σε οτιδήποτε αφορά τα εργασιακά δικαιώματα μας, και όχι μόνο.

Για αυτό συμμετέχουμε ΟΛΟΙ στη πανελλαδική απεργία κατά της ακρίβειας που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ στις 17 Απριλίου. Συμμετέχουμε-στηρίζουμε-βοηθάμε ενεργά. Γιατί το μέλλον το φτιάχνουμε εμείς. Κι ένα καλύτερο αύριο εξαρτάται πάντα από εμάς κι όχι από τους επιτήδειους και τους ολιγάρχες της σύγχρονής εποχής. Μαζί καταφέραμε ήδη πολλά. Μαζί μπορούμε ακόμα περισσότερα.

Το Δ.Σ.