ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ: Απάντηση στο δημόσιο ερώτημα της ΕΑΚ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ: Απάντηση στο δημόσιο ερώτημα της ΕΑΚ

10.11.2023

Απαντώντας στην ερώτηση που μου απηύθυνε δημόσια με χθεσινή της ανακοίνωση η παράταξη της ΕΑΚ σχετικά με τον τρόπο επιλογής των σπουδαστών στην Ακαδημία Εργασίας συνδικαλιστικών στελεχών εάν  είναι προϊόν συμφωνίας της παράταξής μου με την ΠΑΣΚΕ, έχω να πω τα εξής:

Συνάδελφοι της ΕΑΚ, επειδή ο τρόπος που διατυπώνετε το ερώτημά σας αφήνει υπονοούμενα ότι μπορεί να έχω κάποια εμπλοκή στην επιλογή των συναδέλφων που θα φοιτήσουν στην Ακαδημία, σας απαντώ πως όχι δεν είχα καμία απολύτως εμπλοκή.

Η επιλογή εξ όσων γνωρίζω έγινε με τον ίδιο τρόπο που γίνεται όλα τα χρόνια, τον οποίο τον γνωρίζετε και τον έχετε αποδεχτεί.

Είναι ο ίδιος από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε η λειτουργία της Ακαδημίας.

Τέλος, θα ήθελα να σας επισημάνω ότι καλό θα ήταν πριν μου θέσετε δημόσια το ερώτημά σας (πολύ περισσότερο όταν είμαστε μέλη του ίδιου κόμματος και έχουμε πορευτεί πολλά χρόνια μέσα από την ίδια συνδικαλιστική παράταξη) πρωτα να μου ειχατε κάνει ένα τηλέφωνο.

Θα σας είχα λύσει την απορία.

Εκτός και εάν βέβαια (πιστεύοντας πως δεν θα απαντήσω )ο στόχος σας ήταν να μείνουν οι εντυπώσεις.

Αν και θα μπορούσα να προσθέσω , το κλείνω εδώ γιατί όλοι μας πρέπει να ασχοληθούμε με τα όσα καθημερινά έχουν κάνει την ζωή των ανθρώπων που εκπροσωπούμε κόλαση.

Φωτόπουλος Νίκος

Γενικός Γραμματέας ΓΣΕΕ