Σωματείο Εργαζομένων στην Αποχέτευση ΕΥΔΑΠ: Δεν ανεχόμαστε να μας θεωρούν αναλώσιμους

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σωματείο Εργαζομένων στην Αποχέτευση ΕΥΔΑΠ: Δεν ανεχόμαστε να μας θεωρούν αναλώσιμους

Το Σωματείο Εργαζομένων στην Αποχέτευση ΕΥΔΑΠ, εκφράζει την θλίψη του για τον χαμό των δεκάδων συνανθρώπων μας στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειές τους.
Οι εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ που γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως είναι να αντιμετωπίζεις την απάθεια της κυβέρνησης και της Διοίκησης οι οποίοι επιλέγουν συνειδήτα να αγνοούν, τα αιτήματα και τις
προειδοποιήσεις μας, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των σιδηροδρομικών. Οι εργαζόμενοι απαιτούν από όλους τους αρμόδιους φορείς να προχωρήσουν άμεσα στη λήψη των σχετικών μέτρων, προκειμένου να αποκατασταθεί η ασφάλεια στον ελληνικό σιδηρόδρομο, με σκοπό να μη βιώσουν ξανά εργαζόμενοι και συμπολίτες μας τέτοια ολέθρια τραγωδία.
Θεωρούμε αυτονόητη την πλήρη διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος και απαιτουμε να μην υπάρξει κανενός είδους συγκάλυψη.
Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου, στις 11 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος γιατί:
Η ασφάλεια των πολιτών και των εργαζομένων δεν πρέπει να γίνεται θυσία για τα κέρδη των
εταιρειών.
Δεν ανεχόμαστε να μας θεωρούν αναλώσιμους
Δεν ανεχόμαστε εκπτώσεις στην ασφάλεια των πολιτών και των εργαζομένων
Δεν ανεχόμαστε πλέον να «πάμε και όπου βγει»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΝΤΙΤΣΑΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ