Στα κάγκελα οι υπάλληλοι για το κιτς με τις χριστουγεννιάτικες μπάλες του Μηταράκη

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στα κάγκελα οι υπάλληλοι για το κιτς με τις χριστουγεννιάτικες μπάλες του Μηταράκη

Καταγγέλλουν ότι εμφανίζονται ως «αυλικοί και ουρά» του υπουργού, ενώ συμμετείχαν στο happening με εντολή της ιεραρχίας – Δεν είχαν ενημερωθεί για το βίντεο

«Συμμέτοχοι στο PR μετακλητών στελεχών του Υπουργείου δεν θα επιτρέψουμε να γίνουμε» ξεκαθαρίζουν κατηγορηματικά οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ύστερα από το σάλο με το χριστουγεννιάτικο happening στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, και τις μπάλες με το πρόσωπο του Νότη Μηταράκη.

Σε σκληρή ανακοίνωσή του, ο Πανελλήνιος Σύλλογος των υπαλλήλων καταγγέλλει ότι η εκδήλωση, στην οποία «εμφανίζονται σαν “αυλικοί και ουρά” ενός Υπουργού» κάθε άλλο παρά αυθόρμητη ήταν, αφού είχαν λάβει «οδηγίες της ιεραρχίας» να δώσουν το παρών.

Την ίδια ώρα, οι υπάλληλοι υπογραμμίζουν ότι δεν ενημερώθηκαν ποτέ ότι θα υπάρξει βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης «ιδιαίτερα με τον τρόπο που έγινε», ενώ τονίζουν ότι πέρα από τα αυτονόητα ζητήματα προσωπικών δεδομένων «είναι τουλάχιστον τραγική η εργαλειοποίηση μιας χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης για την προσωπική προβολή συγκεκριμένων στελεχών του Υπουργείου, και κυρίως του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου».

Τέλος, ο Σύλλογος των υπαλλήλων χαρακτηρίζει αδιανόητη την κίνηση να «κατέβουν» όλα τα βίντεο και οι φωτογραφίες του Νότη Μηταράκη, αλλά όχι των υπαλλήλων, μετά την κατακραυγή που ακολούθησε. Για το λόγο αυτό, ζητεί να κατέβουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι φωτογραφίες των υπαλλήλων «ως ελάχιστη εκδήλωση σεβασμού του προσωπικού της Υπηρεσίας».

αναδημοσιευση απο : .avgi.gr/