ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Oι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Πειραιά, διαμαρτυρόμαστε για την εγκληματική αμέλεια του Δήμου Πειραιά και του Δημοτικού Θεάτρου όσον αφορά την κατάρρευση μέρους της σκηνής κατά τη διεξαγωγή πρόβας του σχολείου μας.

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Με αυτό το μήνυμα τα παιδιά μας θα προχωρήσουν σε μουσική συναυλία  το ΣΑΒΒΑΤΟ 3/12/2022 στις 19:00 ,μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο,το κορυφαίο μνημείο του Πειραιά που θα έπρεπε να αποτελεί τον φυσικό χώρο ανάδειξης της συμβολής του Μουσικού Σχολείου στην πολιτιστική ζωή της πόλης.

Μετά το εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός του τραυματισμού τεσσάρων παιδιών και την έκθεση σε κίνδυνο των υπολοίπων μελών των μαθητικών μουσικών συνόλων και των καθηγητών που συμμετείχαν στην πρόβα  , λόγω μη λήψης των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας από τους υπεύθυνους,τα παιδιά αποφάσισαν να παρουσιάσουν κομμάτια από την παράσταση “Από τη Σμύρνη στον Πειραιά” που ματαιώθηκε,αλλά αυτή τη φορά ΕΞΩ από το Δημοτικό Θέατρο.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στηρίζει την απόφασή τους και θα συμμετέχει στην μουσική διαμαρτυρία.

Παρά τις προσπάθειές μας, ο Δήμος Πειραιά δεν έχει απαντήσει στο αίτημα για άδεια παραχώρησης του προαύλιου χώρου ,κάτι που καθιστά την μαζική παρουσία μας ακόμη πιο αναγκαία.

Καλούμε τους γονείς,τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολικών μονάδων της πόλης,τους φορείς και τα ΜΜΕ να στηρίξουν τη δράση των παιδιών.

το ΔΣ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Πειραιά