ΓΣΕΕ: Μαζικό και αγωνιστικό το συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΓΣΕΕ: Μαζικό και αγωνιστικό το συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος

Αγωνιστικό και δυναμικό παρών έδωσαν σήμερα χιλιάδες διαδηλωτές, σ ένα μαζικό και γεμάτο παλμό Συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο πλαίσιο της 24ωρης Γενικής Απεργίας.

Οι διαδηλωτές ,απαίτησαν να ληφθούν άμεσα και ουσιαστικά μέτρα για την ακρίβεια που πνίγει τα  ελληνικά νοικοκυριά και για την αγορά εργασίας που συνεχίζει να θυμίζει ζούγκλα.

Η αύξηση στους μισθούς αλλά και η αναγκαιότητα καθολικής ισχύος των συλλογικών συμβάσεων εργασίας σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, βρέθηκαν επίσης  στο επίκεντρο των ομιλιών των εκπροσώπων των εργαζομένων, αφου αποτελούν μέρος του βασικού διεκδικητικού πλαισίου της Συνομοσπονδίας.

Οι διαδηλωτές έδωσαν σαφές μήνυμα στην Κυβέρνηση ,ότι ο κόσμος της μισθωτής εργασίας δεν μπορεί να σηκώνει στις πλάτες του τα βάρη των κρίσεων ,ζητώντας να μπει οριστικό τέλος στις πολιτικές που αυξάνουν τις ανισότητες και μεγαλώνουν την λίστα των ανέργων.

Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών, πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας η οποία κατέληξε στη Βουλή  όπου και επιδόθηκε ψήφισμα διαμαρτυρίας.