ΠΟΘΑ: Άμεση αποφυλάκιση του Γιάννη Μιχαηλίδη

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΟΘΑ: Άμεση αποφυλάκιση του Γιάννη Μιχαηλίδη

Σήμερα 14 Ιουλίου  είναι η μέρα που αποφυλακίζεται ο καταδικασμένος μόλις χτες, βιαστής παιδιών Δημήτρης Λιγνάδης.  Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε έκπληκτοι μια σειρά αποφυλακίσεων όπως τον δολοφόνο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Επαμεινώνδα Κορκονέα,  αλλά και την αποφυλάκιση του Αθανάσιου Χορταριά, ενός από αυτούς που μετείχαν στην δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου. Ταυτόχρονα η Ελληνική Δικαιοσύνη εξαντλεί την αυστηρότητά της στον αναρχικό κρατούμενο και απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, ο οποίος δικαιούται βάση της νομοθεσίας απόλυση.

Είναι τουλάχιστον προκλητικό και ταυτόχρονα ντροπιαστικό την ώρα που η ζωή του Γιάννη Μιχαηλίδη κρέμεται από μια κλωστή, η Δικαιοσύνη δείχνει απίστευτη αναλγησία.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ξεκίνησε απεργία πείνας από τις 23 Μαΐου και σήμερα, μετά τις ιατρικές γνωματεύσεις, έχουν αρχίσει να δυσλειτουργούν τα ζωτικής σημασίας όργανά του. Η ζωή του βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, οι μη αναστρέψιμες βλάβες στον ήδη καταπονημένο οργανισμό του είναι εμφανής.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος ενώνει την φωνή της με όσους και όσες στέκονται με  αλληλεγγύη στον απεργό πείνας και ζητάμε την εφαρμογή της υπάρχουσας νομοθεσίας και την άμεση απελευθέρωση του Γιάννη Μιχαηλίδη.

Καλούμε σήμερα Πέμπτη 14/7 το απόγευμα στις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Πέμπτη 14/7 στην Πλατεία Συντάγματος, στις 7

Αλληλεγγύη στα θύματα του βιαστή Δημήτρη Λιγνάδη

Άμεση αποφυλάκιση του Γιάννη Μιχαηλίδη