ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Κ.Θ.Β.Ε. ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Κ.Θ.Β.Ε. ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Τριάντα τέσσερις μέρες έχουν περάσει από την καταληκτική ημερομηνία (8/11/21) για την υποβολή των υποψηφιοτήτων, ύστερα από την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης καλλιτεχνικού/κης διευθυντή/ριας στο ΚΘΒΕ. 

Εκκρεμεί η επιλογή και ο διορισμός του/της καλλιτεχνικού/κης διευθυντή/ριας και δεν έχουν ανακοινωθεί ούτε οι υποψηφιότητες ούτε η Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης και Επιλογής. Η αναμονή και η επιβράδυνση είναι εύλογο να δημιουργούν προσκόμματα στη λειτουργία του Θεάτρου με επιπτώσεις τόσο στην ποιότητα του εν γένει παρεχόμενου έργου όσο και στην ψυχολογία των εργαζομένων.

 Ένας χώρος Τέχνης χρειάζεται οργάνωση, ανθρώπινες σχέσεις και παρουσία καλλιτεχνικού/κης διευθυντή/ριας για να μπορέσει να επιτελέσει το υψηλό έργο του. Η πολιτεία έχει ευθύνη να ολοκληρώνει τις διαδικασίες στον συντομότερο χρόνο. Άξια απορίας η οποιαδήποτε καθυστέρηση. Ο διορισμός του/της καλλιτεχνικού/κης διευθυντή/ριας είναι αναγκαίος για να συνεχίσει το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος να προσφέρει την πολύτιμη αρωγή του στην Τέχνη στην πόλη της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, με την πληρότητα των εργαζομένων όπως αρμόζει.

      Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γενικός Γραμματέας

Γιαντσιδιώτης Σαράντης                                                        Κασσάρας Γεώργιος