Η OTOE στο πλευρό των εργολαβικών καθαριστριών της ALTER EGO

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Η OTOE στο πλευρό των εργολαβικών καθαριστριών της ALTER EGO

Ομόφωνο ψήφισμα συμπαράστασης της ΟΤΟΕ για τον αγώνα των καθαριστριών της ALTER EGO

Μετά από πρόταση της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ το συνέδριο της ΟΤΟΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ενέκρινε ψήφισμα συμπαράστασης του αγώνα των καθαριστριών της ALTER EGO. Οι καθαρίστριες ενημερώθηκαν πριν από λίγες μέρες ότι η ALTER EGO, συνεργάτης της τράπεζας Πειραιώς, σκοπεύει να αλλάξει τις συμβάσεις τους, μειώνοντας τις ώρες εργασίας και –βέβαια ως είθισται στις μέρες μας- τις ήδη πολύ χαμηλές αμοιβές τους.

Ταυτόχρονα μεθοδεύτηκε η απόλυση κάποιων συναδελφισσών, παράνομα, με την αποστολή mail (!), χωρίς μάλιστα να λάβουν υπόψη ούτε σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Ενώ η πανδημία βρίσκεται στην κορύφωσή της και οι ανάγκες για καθαριότητα και απολύμανση αυξάνονται, οι ώρες καθαρισμού αντί να πολλαπλασιάζονται μειώνονται…

Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ δεν έχει ξεχάσει τις καθαρίστριες,  που οι περισσότερες εξ αυτών έχουν διεξάγει ένα πολύχρονο αγώνα για πλήρες ωράριο και η Πειραιώς τις «ξεφορτώθηκε» στην εργολαβία της ALTER EGO (δείτε εδώ την σχετική μας ανακοίνωση).

Το επόμενο διάστημα ο ΣΕΤΑΠ και η ΟΤΟΕ θα πρέπει να σταθούν ενεργά στο πλευρό των συναδελφισσών μας καθαριστριών της ALTER EGO.

Καμία καθαρίστρια μόνη!