ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ: Συμπαράσταση στους συναδέλφους της CTS, θυγατρικής του OTE

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ: Συμπαράσταση στους συναδέλφους της CTS, θυγατρικής του OTE

Συγκέντρωση στο Ξενοδοχείο CARAVEL το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΕ εκφράζει την συμπαράστασή του στον αγώνα των συναδέλφων στην CTS να ανατρέψουν την κατ΄ επίφαση συλλογική σύμβαση εργασίας η οποία τους οδηγεί σε ατομικές συμβάσεις, όπου χάνονται κεκτημένα θεσμικά και οικονομικά δικαιώματα χρόνων.

Η ενιαία φιλεργοδοτική δύναμη σε αγαστή συνεργασία με την διοίκηση της εταιρείας καλλιεργούν τον φόβο και βάζουν ψευδεπίγραφα deadlines στους συναδέλφους ούτως ώστε να υπογράψουν υπό πίεση κι άνευ όρων τις ατομικές συμβάσεις. Ατομικές συμβάσεις με προσωπικές διαφορές και οικειοθελείς παροχές που δίνονται από ελευθεριότητα της εταιρείας και μπορεί να τις παύει, μετατρέπει ή ανακαλεί όποτε θέλει μονομερώς, χωρίς την ανάγκη επανα-συγκατάθεσης του εργαζόμενου.

Ο αγώνας των συναδέλφων στην CTS πρέπει να δικαιωθεί ειδάλλως σε ένα χρόνο είναι πολύ πιθανό, με αυτές τις συνδικαλιστικές ηγεσίες, να κληθούμε και στην μητρική να υπογράψουμε πανομοιότυπες ατομικές συμβάσεις όπως συμφωνήσανε και στις υπόλοιπες θυγατρικές εταιρίες: Γερμανός & Cosmote e-Value.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμπαρασταθούν και να παρευρεθούν έξω από το Ξενοδοχείο CARAVEL το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και ώρα 11π.μ. όπου θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση αντιπροσώπων του σωματείου.

Μαζί με τους εργαζόμενους – OXI με τους εργοδότες και τα τσιράκια τους!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Αλεξίου Αριστείδης Παναγιωτίδου Βαρβάρα