Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στην Βόρεια Εύβοια από ΣΕΗ, ΣΕΕΘ, ΤΑΣΕΗ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στην Βόρεια Εύβοια από ΣΕΗ, ΣΕΕΘ, ΤΑΣΕΗ

Ολοκληρώθηκε την Τέταρτη 18 Αυγούστου η αποστολή της «Αλληλεγγύης για όλους», του «Κοινωνικού Ιατρείου» και του Δήμου Σαρωνικού με την παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Β. Εύβοιας. στην συλλογή των ειδών και την αποστολή συμμετείχαν το ΣΕΗ, το ΣΕΕΘ και το ΤΑΣΕΗ

η ανακοίνωση:

Σωματείο Εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου

Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών

Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

Ολοκληρώθηκε, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από την «Αλληλεγγύη για όλους» και του «Κοινωνικού Ιατρείου», η πρώτη μας δράση συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Β. Εύβοιας.

Μπροστά στην πρωτοφανή αυτή καταστροφή, τα μέλη των σωματείων μας, με ιδιαίτερη ευαισθησία και μαζικότητα εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους Πυρόπληκτους των τελευταίων καταστροφικών πυρκαγιών.

Σήμερα, Τετάρτη 18 Αυγούστου, ένα κομβόι οχημάτων ξεκίνησε για την παράδοση των αγαθών που συγκεντρώθηκαν, με πρώτο σταθμό το Μαντούδι Ευβοίας και επόμενους προορισμούς τη Λίμνη και τις Ροβιές, με σκοπό την ανακούφιση των πληγέντων πολιτών που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται από την ελλιπή θωράκιση απέναντι στον πύρινο εφιάλτη.

Με την υπόσχεση ότι θα είμαστε πάντα παρόντες και παρούσες, όπου η αλληλεγγύη θα αποτελεί μονόδρομο για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας, ευχόμαστε η μικρή αυτή συνεισφορά στους πληγέντες, να αποτελέσει το εφαλτήριο για την σταδιακή ανακούφιση των πληγών που άφησαν πίσω τους οι καταστροφικές πυρκαγιές.