ΠΟΣΠΕΡΤ: Καταδικαστέα & κατάπτυστη η τραμπούκικη συμπεριφορά του φερόμενου ως εικονολήπτη του ΣΚΑΪ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΟΣΠΕΡΤ: Καταδικαστέα & κατάπτυστη η τραμπούκικη συμπεριφορά του φερόμενου ως εικονολήπτη του ΣΚΑΪ

Καταδικάζουμε απερίφραστα τις τραμπούκικες συμπεριφορές  και τις θεωρούμε  κατάπτυστες  ειδικά όταν  εκδηλώνονται απο επαγγελματίες των ΜΜΕ  την ώρα  που εκτελούν τα καθήκοντά τους.

Μια τέτοια συμπεριφορά   κατέγραψε ερασιτεχνική λήψη στην οποία   φαίνεται  εικονολήπτης που  εργαζόταν  για λογαριαμό  του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, να αφήνει  την κάμερα και να βιαιοπραγεί εναντίον  πολίτη που  βρέθηκε στον χώρο  του ρεπορτάζ (Λιμάνι Πειραιά).

Τέτοιου είδους συμπεριφορές  δεν  έχουν σχέση με τον κλάδο των εργαζόμενων συναδέλφων μας στα ΜΜΕ , οι οποίοι  έχουν  δείξει εδώ και χρόνια  ότι  όχι μόνο  ξέρουν καλά τη δουλειά τους  αλλά  και πως  να διαχειρίζονται  το θυμό την κούραση και τις  δύσκολες ή και επικίνδυνες συνθήκες  στις οποίες  πολλές φορές  εργάζονται.

Οι τραμπουκισμοί  είναι συμπεριφορές που εκπροσωπούν  μια  συγκεκριμένη  ιδεολογία και αντίληψη  για το πως  λειτουργεί μια  δημοκρατική κοινωνία και είναι απολύτως ξένοι στο  εργατικό κίνημα  που έχει  άλλου  είδους  ηθικές , πολιτικές και κοινωνικές αξίες.