Μεγάλο πλήγμα στον Τουρισμό – Αναστολή εξυπηρέτησης πελατών για το Mouzenidis Travel

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Μεγάλο πλήγμα στον Τουρισμό – Αναστολή εξυπηρέτησης πελατών για το Mouzenidis Travel

Η ανακοίνωση της εταιρείας απευθύνεται προς υπαλλήλους, συνεργάτες και πελάτες

Ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες στην ελληνική αγορά, το Mouzenidis Travel, ανακοίνωσε ότι αναστέλλει την εξυπηρέτηση πελατών μέχρι το τέλος Ιουλίου λόγω οικονομικών προβλημάτων. Η εταιρεία έχει υποβάλει αίτηση προστασίας από τους πιστωτές προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία ανάκτησης.

Η ανακοίνωση της εταιρείας απευθύνεται προς υπαλλήλους, συνεργάτες και πελάτες και εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει και τονίζει ότι η πρώτη προτεραιότητα είναι η αποπληρωμή των χρεών και η αποκατάσταση του κύρους του Mouzenidis Travel.

Πριν από λίγες ημέρες αντίστοιχα η εταιρεία είχε ενημέρωσε τους Ουκρανούς πελάτες της πως αναστέλλει τη λειτουργία της.

Εξηγώντας η εταιρεία πως περιήλθε σε αυτή τη δεινή κατάσταση, επισημαίνει πως: «Από την εξάπλωση της πανδημίας από τον Μάρτιο του 2020 έως και σήμερα, η εταιρεία μας προσπαθεί να επανέλθει στο φυσιολογικότητα καθώς υπέστη μείωση 95% στον κύκλο εργασιών.

Στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με εισερχόμενα ταξίδια. τον τουρισμό στην Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει ότι η πανδημία έχει επηρεάσει όλες τις δραστηριότητές μας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνεχής ροή χρημάτων για περισσότερο από ένα χρόνο».

Η εταιρεία στην ανακοίνωση της επισημαίνει πως δεν έχει ακόμη αρχίσει να δέχεται τουρίστες από τη Ρωσία λόγω της έλλειψης επαρκούς αριθμού πτήσεων.

cretalive.gr