ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ: «Ριφιφί» και συγκάλυψη αδιαφορώντας για το μέλλον της ΕΥΔΑΠ!

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΥΔΑΠ: «Ριφιφί» και συγκάλυψη αδιαφορώντας για το μέλλον της ΕΥΔΑΠ!

Συναδέλφισσες-οι

Κατά την συνεδρίαση της ΟΜΕ την Τετάρτη 02.12.2020 με πρόταση της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η πρόσληψη δικηγόρου ώστε να γίνει προσφυγή κατά της κακοδιαχείρισης των οικονομικών της την περίοδο 2014-2016. Η προσφυγή στηρίζεται στο πόρισμα του λογιστή που ανέλαβε να ελέγξει την οικονομική διαχείριση την περίοδο αυτή και από το οποίο φαίνεται να προκύπτουν νέες σοβαρότατες ευθύνες για την οικονομική διαχείριση της ΟΜΕ. Μετά την κατά πλειοψηφία λήψη της απόφασης, οι τρεις κατά φήμη συνδικαλιστικές παρατάξεις ΔΑΚΕ, ΑΚΕ και ΠΑΣΚΕ έρχονται με άνωθεν εντολές σε υπόγειες συμφωνίες και την ίδια ακριβώς μέρα κατατίθεται από αυτούς πρόταση μομφής με συκοφαντίες κατά του προέδρου και της αντιπροέδρου της ΟΜΕ.

Με πραξικοπηματικό τρόπο και χωρίς να έχουν την πλειοψηφία των συνέδρων έρχονται λοιπόν και προσπαθήσουν να ανατρέψουν τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ για να εμποδίσουν την κάθαρση και να βάλουν πλάτη στις κυβερνητικές πολιτικές που θέλει να εφαρμόσει η κομματική διοίκηση της ΕΥΔΑΠ.

Συναδέλφισσες-οι

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η τελευταία εξέλιξη, είναι κίνηση ελιγμού προκειμένου

  • να εμποδιστεί η κάθαρση, μέσα από μία ανίερη σύμπραξη των γνωστών συνήθων ύποπτων, παρέα με τους πρώην διώκτες τους. Οι εμφανιζόμενοι ως «αδιάφθοροι σωτήρες» των εργαζόμενων από την κακοδιαχείριση της ΟΜΕ όταν ήρθε η ώρα να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο έστριψαν δια του αρραβώνος. για να οδηγήσουν την κατάσταση σε κουκούλωμα.
  • Να διευκολυνθεί η κυβέρνηση να υφαρπάξει τα αποθεματικά της εταιρίας με την καταβολή στο Ελληνικό Δημόσιο 150 εκ για το «δήθεν» κόστος του αδιύλιστου νερού και με την επιστροφή κεφαλαίου 100 εκ στους μετόχους, να εκχωρηθεί το ΕΥΣ και να απομακρυνθούν οι εργαζόμενοι που εργάζονται σε αυτό, να δυσμενοποιηθεί με νομοθετική παρέμβαση του Αν. Υπουργού οικονομικών το εργασιακό καθεστώς στην ΕΥΔΑΠ κ.α.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ η μεγάλη προοδευτική παράταξη πιστή στην ευθύνη της απέναντι στους εργαζόμενους που την στηρίζουν, συνεπής στις αρχές και τους αγώνες της, αντιστέκεται στις μεθοδεύσεις, διαψεύδει τις υποκριτικές καταγγελίες υπερασπίζεται τα δικαιώματα των εργαζόμενων και εγγυάται ότι η δικαιοσύνη θα αποδοθεί.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε τυχοδιωκτισμούς και προσωπικά συμφέροντα, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την ευθύνη που της εμπιστεύθηκαν οι εργαζόμενοι !!!!!

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Υ.Γ. Άξια απορίας είναι η στήριξη του επικεφαλής του ΠΑΜΕ στις παρατάξεις ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΑΚΕ έχοντας συνολική αντίληψη των ανωτέρω. Έφθασε στο σημείο να μας εγκαλέσει ότι κυνηγούμε αθώους !!!

Εάν όντως το πιστεύει ας επιστρέψει αυτός τα χρήματα που λείπουν από τα ταμεία της ΟΜΕ !!!

Αθήνα, 14.12.2020