ΑΡΜΑ Υγειονομικών – Ρόπαλα και ασπίδες ήταν το ευχαριστώ του Υπουργού Υγείας

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΑΡΜΑ Υγειονομικών – Ρόπαλα και ασπίδες ήταν το ευχαριστώ του Υπουργού Υγείας

Βία και καταστολή ήταν η απάντηση της κυβέρνησης της ΝΔ στις εικόνες ντροπής που εκτυλίχθηκαν έξω από το Υπουργείο Υγείας, με τα ΜΑΤ να χτυπούν εργαζόμενους για να διαλύσουν την συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Υγειονομικών που απαιτούσαν το αυτονόητο. Καμία απόλυση επικουρικού, καμία απόλυση συμβασιούχου από τις δημόσιες δομές Υγείας που δίνουν τη μάχη για την αντιμετώπιση της Πανδημίας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται και υπαίθριες δραστηριότητες

Ρόπαλα και ασπίδες ήταν το ευχαριστώ του Υπουργού Υγείας σε όλους αυτούς που μόνοι και με αυτοθυσία προσπαθούν να καλύψουν τις ανάγκες της κοινωνίας που δοκιμάζεται από την υγειονομική κρίση. Να γνωρίζει  όμως καλά η κυβέρνηση ότι όσο επικοινωνιακό χρόνο κι αν αγοράζει στερώντας πολύτιμους πόρους από την δημόσια υγεία και περίθαλψη και όσο κι αν εντείνει τον αυταρχισμό και την τρομοκρατία, τίποτα δεν μπορεί να καλύψει πλέων την ανικανότητα, τις παλινωδίες και τις ιδεοληψίες της.

Και την απάντηση που ακόμα και τώρα αρνείται να δώσει η ηγεσία της ΠΟΕΔΗΝ παρέχοντας μια πρωτοφανή ασυλία και επιδεικνύοντας σκανδαλώδη ανοχή μπροστά στις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες, θα δώσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι με την μαζική συμμετοχή τους στην απεργία και το μεγάλο πανυγειονομικό συλλαλητήριο στις 15/10

ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΉΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ.

      Η ΒΙΑ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

                  ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ