Δικαίωση για τις εργαζόμενες μέσω εργολάβου στην Eurolife

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δικαίωση για τις εργαζόμενες μέσω εργολάβου στην Eurolife

Καμία αλλαγή δεν θα επέλθει τελικά για τις καθαρίστριες μέσω «εργολάβου» στην Eurolife.  Η Διοίκηση είχε σκοπό να προχωρήσει σε νέο μειοδοτικό διαγωνισμό γεγονός που θα είχε σαν αποτέλεσμα δραματικές μειώσεις μισθών.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας ο Σύλλογος μας, εκτός από τις ανακοινώσεις και τις επιστολές, προχώρησε σε παραστάσεις διαμαρτυρίας έξω από το κεντρικό κτίριο της Eurobank στις  8/11/2017 & 1/12/2017.  Διαδηλώσαμε με κάθε μέσο ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε και νέα λεηλασία των μισθών μας. Απαντήσαμε αποφασιστικά σε όσους νομίζουν ότι είμαστε τα εύκολα θύματα.

Ευχαριστούμε όλους τους αλληλέγγυους από σωματεία, νεολαίους και  εργαζόμενους που στάθηκαν δίπλα μας. Χωρίς και τη δική τους συμπαράσταση δεν θα ήταν δυνατό να επιτύχουμε τη ανανέωση της σύμβασης «εργολαβίας» και καμία αλλαγή στο εργασιακό καθεστώς των συναδελφισσών.

Συνάδελφοι, -ισσες, επικοινωνούμε άμεσα το Σωματείο για οποιαδήποτε θέμα αφορά την εργασία μας. ΔΕΝ υπογράφουμε κανένα χαρτί για κανένα λόγο, αν δεν ενημερώσουμε το σωματείο μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να υπερασπιστούμε τις δουλειές μας, τις ζωές μας, το μέλλον μας.

Το Δ.Σ.