Στο σκοτάδι οι σιδηροδρομικοί – Απαράδεκτη τακτική από τον Θανάση Λεβέντη

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Στο σκοτάδι οι σιδηροδρομικοί – Απαράδεκτη τακτική από τον Θανάση Λεβέντη

Ο εκπρόσωπος εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο και νόθα εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην ΓΣΕΕ συνάδελφος Θανάσης Λεβέντης για 2η συνεχή φορά  δεν κοινοποίησε τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του ΔΣ του Οργανισμού που συνεδρίαζε την Παρασκευή 22/11.

Είναι πλέον ξεκάθαρό ότι πρόκειται για συνειδητή επιλογή της κλειστής παρέας των συνδικαλιστών των ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ-ΔΕΣΚ να κρατούν στο σκοτάδι την ενημέρωση των συναδέλφων. 
Ωστόσο η παρουσία του εκπροσώπου εργαζομένων θεωρούσαμε ότι έχει διαφορετικό νόημα (όπως είχε ενημερώσει και ο συνάδελφος Λεβέντης άλλωστε στο παρελθόν) και η ενημέρωση των συναδέλφων είναι απαραίτητη.
Εκτός αν ο συνάδελφος  ενοούσε πως θα ενημερώνει για τα δρώμενα στο ΔΣ μόνο όταν Κυβέρνηση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ όταν Κυβερνά η ΝΔ (μαζί με το ΠΑΣΟΚ) θα κρατά στο σκοτάδι τον σιδηροδρομικό κόσμο.
Νέα ήθη, νέα έθιμα. Ή μάλλον επιστροφή στην κανονικότητα.
Που σημαίνει σκοτάδι για τους πολλούς, ενημέρωση για τους λίγους. 
ΠΗΓΗ: Το στέκι της έλξης – Το blog των μηχανοδηγών
 
Υ.Γ. 2 Θέματα έχει το ΔΣ σήμερα (22/11/2019). Θα μας ενδιέφερε όμως να μάθουμε τι θα ψηφίσει ο συνάδελφος Λεβέντης και να ενημερώσει τους σιδηροδρομικούς για το τι συζητείται εντός του ΔΣ.