ENEΡ ΔΕΠΑ: 4ωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα και συγκέντρωση στο ΥΠΕΝ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ENEΡ ΔΕΠΑ: 4ωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα και συγκέντρωση στο ΥΠΕΝ

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Εργαζομένων στη ΔΕΠΑ (ΕΝΕΡ ΔΕΠΑ), εκφράζει την αντίθεσή της στο σχέδιο νόμου «Απελευθέρωση Αγοράς Ενέργειας, εκσυγχρονισμός της ΔΕΗ, ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ και στήριξη των ΑΠΕ», καλώντας τα μέλη και τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην 4ωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, από τις 12.00 έως τις 16.00, και να δώσουν δυναμικό παρών στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στις 13.00.
Η ανακοίνωση: «Εκφράζουμε την αντίθεσή μας στο υπό διαβούλευση σχέδιο νόμου ‘’Απελευθέρωση Αγοράς Ενέργειας, εκσυγχρονισμός της ΔΕΗ, ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ και στήριξη των ΑΠΕ’’, βάσει του οποίου δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη σχετικά με τα εργασιακά θέματα του προσωπικού του ομίλου ΔΕΠΑ Α.Ε.
Εν όψει της λήξης της διαβούλευσης του ως άνω σχεδίου νόμου, μετά από απόφαση Γενικής Συνέλευσης, το Δ.Σ. της ΕΝΕΡ ΔΕΠΑ προκηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 11 Νοέμβρη 2019, από 12.00 έως 16.00 και καλεί όλα τα μέλη να συμμετάσχουν μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ώρα 13.00, για την κατάθεση της πρότασής του.
Θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωσή μας για τις επόμενες κινήσεις μας, μετά και τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της ΠΟΕ με τα άλλα σωματεία του ομίλου ΔΕΠΑ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΝ!
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ!»