Οδηγός στην Κρήτη έστειλε στο νοσοκομείο ελεγκτές της ΑΑΔΕ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Οδηγός στην Κρήτη έστειλε στο νοσοκομείο ελεγκτές της ΑΑΔΕ

Απίστευτο περιστατικό βιαιοπραγίας στην περιοχή του Ρεθύμνου, όπου οδηγός φορτηγού επιτέθηκε και έστειλε στο νοσοκομείο δύο ελεγκτές της ΑΑΔΕ. Ο δράστης διέφυγε και καταζητείται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε έξω από το Ρέθυμνο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του φορτηγού είχε σταματήσει σε υπαίθριο χώρο καντίνας για να εφοδιάσει με είδη τη μικρή επιχείρηση, οι δύο εφοριακοί (58 και 55 ετών αντίστοιχα) του ζήτησαν τα χαρτιά των προϊόντων και αιφνιδίως δέχτηκαν τη βίαιη επίθεση του οδηγού ο οποίος και τράπηκε σε φυγή αφήνοντας πίσω το φορτηγό.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιώργος Φραγκιαδάκης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι οι εφοριακοί μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο στη μία το μεσημέρι με τραύματα στο κεφάλι από γροθιές όμως δε συντρέχει κίνδυνος για την υγεία τους. Στη γυναίκα πραγματοποιήθηκε αξονική τομογραφία δεδομένου ότι είχε ρήξη τυμπάνου, γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις και αναμένεται να αποχωρήσουν από το νοσοκομείο μετά το μεσημέρι.

Η ΕΛΑΣ αναζητάει τον δράστη της επίθεσης, ενώ το φορτηγό βρίσκεται ακινητοποιημένο από την αστυνομία και έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλής, είναι ενήμερος για το περιστατικό και είναι ήδη σε επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost.gr, οι δύο εφοριακοί – ένας 58χρονος άνδρας και μία 55χρονη γυναίκα – εντόπισαν το φορτηγό που ήταν σταθμευμένο σε καντίνα και ζήτησαν από τον οδηγό να τους δείξουν τα παραστατικά.

Εκείνος όχι μόνο δεν δέχθηκε τον έλεγχο αλλά άρχισε να τους χτυπά άγρια τραυματίζοντάς τους ενώ στη συνέχεια έφυγε και άφησε αιμόφυρτους τους δύο εφοριακούς.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με τους αυτόπτες μάρτυρες να καλούν το ΕΚΑΒ που έσπευσε και παρέλαβε τα δύο άτομα μεταφέροντάς τα στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Με τραύματα στο κεφάλι μεταφέρθηκαν οι δύο εφοριακοί στο νοσοκομείο οι οποίοι βρίσκονται παράλληλα και σε κατάσταση σοκ.

«Τόσο ο 58χρονος όσο και η 55χρονη φέρουν τραύματα στο κεφάλι με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως δεν κινδυνεύει η υγεία τους. Τα τραύματα πιθανότατα προέρχονται από γροθιές που δέχθηκαν και αυτήν την ώρα υποβάλλονται σε μία σειρά εξετάσεων. Και οι δύο είναι εμφανώς σοκαρισμένοι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου, μιλώντας στο cretapost.gr.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ,cretapost.gr..in.gr