Συμμαχία Εργαζόμενων στην Alpha Bank

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συμμαχία Εργαζόμενων στην Alpha Bank

Υπόθεση ακινήτου Ευπόλιδος 12 :Από τις “φανταστικές” συναντήσεις με τον Υφυπουργό στις ανύπαρκτες “αποφάσεις ΔΣ” !

 

Στην αμέσως προηγούμενη ανάρτησή μας αναφερθήκαμε στους “μαικ λαμάρ” της ΠΑΣΚΕ/ΔΗΣΥΕ οι οποίοι είναι ικανοί να μετατρέψουν μία τυχαία συνάντηση με τον Υφυπουργό…κάπου στη Σταδίου σε…ένταση των συναντήσεων με το Υπουργείο… !

Επανειλλημένως έχουμε επίσης αναφερθεί και στην συνειδητή εξαπάτηση των ασφαλισμένων του ΤΕΑΠΕΤΕ από τη ΔΗΣΥΕ Εμπορικής που επί 20 συναπτά έτη στάθηκε ανίκανη (γιατί άραγε;) να επιλύσει το ζήτημα της συνταξιοδότησης με 30 έτη ασφάλισης. Ευτυχώς, βέβαιαγια τους ασφαλισμένους του ΤΕΑΠΕΤΕ ,με απόφαση του ΕΦΚΑ αλλά και την αποφασιστική δράση του Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας δώθηκε οριστικό τέλος στην παραβίαση του άρ. 7 του Καταστατικού (εδώ)

Ωστόσο οι “αγωνιστές της καρέκλας” (που από τα τσίπουρα στη Θεσσαλία…συγνώμη την περιοδεία θέλαμε να πούμε, πέρασαν πάραυτα στις καθιερωμένες για κάποιους 40ήμερες (!!!) διακοπές τους) δεν αρκούνται μόνο στην παραπλάνηση των συναδέλφων για το ασφαλιστικό.

Στο τελευταίο ΔΣ του ΕΝ.Α.Σ. προχώρησαν και στην πλήρη απαξίωση του ίδιου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΝ.Α.Σ..

Έτσι ενώ στην ημερήσια διάταξη του ΔΣ –κατά την συνεδρίαση της 6/7/2018- δεν υπήρχε κανένα θέμα για λήψη απόφασης (μόνο “ενημέρωση”) ωστόσο στην ίδια ανακοίνωση γράφουν επακριβώς:

«απορρίφθηκε από το Δ.Σ. η πρόταση του Συλλόγου Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας να τους παραχωρηθεί δωρεάν το ακίνητο (σ.σ. της Ευπόλιδος 12)».

Γιατί όμως επιδίδονται  και εδώ σε  ένα τόσο χονδροειδές ψέμα που παραβιάζει την ίδια την λειτουργία του συλλόγου;

Απλούστατα διότι θέλουν να προκαταλάβουν τις εξελίξεις προκειμένου η αίθουσα της Ευπόλιδος 12 να μην παραχωρηθεί  στον “τρισκατάρατο” Σύλλογο Συνταξιούχων…της ηγεσίας Τσιλώνη-Δέδε.

Βέβαια όταν η ηγεσία του ΣΣΕΜ αποτελούνταν από τις ΔΗΣΥΕ-ΔΑΚ, τότε, οι της ΔΗΣΥΕ του “ΕΝ.Α.Σ.” συζητούσαν προσιτές τιμές ενοικίασης του ακινήτου.

Στο δια ταύτα τώρα:
  • Τους κάναμε γνωστό ως ΣΥΜΜΑΧΙΑ ότι “απόφαση ΔΣ δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση” και εάν θέλουν ας φέρουν το ζήτημα σε επόμενο ΔΣ όπου και θα τοποθετηθούμε.
  • Η όποια απόφαση στη συνέχεια θα πρέπει να σταλεί ως απαντητική στον ΣΣΕΜ.
Εάν πάλι δεν θέλουν να κάνουν τίποτε από τα παραπάνω…δικαίωμά τους.
Ούτως ή άλλως , Σύλλογο και περιουσία (συνδρομές, αποθεματικά κλπ των χιλιάδων εργαζομένων και συνταξιούχων) τα αντιμετωπίζουν ως τσιφλίκι τους. 
Όμως πάει πολύ  -και είναι τουλάχιστον ανήθικο –να παίζουν παιχνιδάκια με την περιουσία των συναδέλφων που εδώ και χρόνια διώκoνται ουσιαστικά (μέσω των “εθελουσιών”) από την Τράπεζα…
Ενώ οι ίδιοι “θεμελιωμένοι συνταξιούχοι” (όχι μόνο από το ΤΕΑΠΕΤΕ αλλά κάποιοιακόμα και από το “ΙΚΑ”) παραμένουν γαντζωμένοι στις καρέκλες του Συλλόγου Εργαζομένων.
Θα επανέλθουμε…