Ε.ΤΕ. ΔΕΗ: Η αυθαιρεσία των τραπεζών δεν έχει τελειωμό

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ε.ΤΕ. ΔΕΗ: Η αυθαιρεσία των τραπεζών δεν έχει τελειωμό

Η Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ στέκεται δίπλα στο πλευρό των εργαζομένων του τραπεζικού κλά[1]δου στον αγώνα που δίνουν ενάντια στις διοικήσεις τους, ώστε να μην προχωρήσουν σε περαιτέρω κλείσιμο καταστημάτων, οδηγώντας σε ανεργία μεγάλο αριθμό τραπεζοϋπαλλή[1]λων αλλά και στην βίαιη ανατροπή της εργασιακής καθημερινότητας των εναπομεινάντων, καθώς και στην κοινωνική αναταραχή που δημιουργείται από το κλείσιμο των καταστημά[1]των. Η αποψίλωση του δικτύου των καταστημάτων και τα εκβιαστικά διλήμματα προς τους εργαζόμενους έχουν ήδη οδηγήσει εκτός κλάδου χιλιάδες τραπεζοϋπαλλήλους, παρότι όλα αυτά τα χρόνια έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συγχέεται η άκρατη εκμετάλλευση από το τραπεζικό σύ[1]στημα του απλού καταθέτη και δανειολήπτη με τους απλούς τραπεζικούς υπαλλήλους που παλεύουν για την επιβίωση έχοντας να αντιμετωπίσουν ένα κοινωνικό αυτοματισμό που αρκετοί κλάδοι όπως και ο δικός μας αντιμετωπίζει.

Η Ε.ΤΕ. ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ-ΚΗΕ στηρίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων που α[1]ντιμετωπίζουν τον κίνδυνο απώλειας της εργασίας τους, των τοπικών φορέων και των πολι[1]τών που βιώνουν τον οικονομικό μαρασμό και την εγκατάλειψη της ελληνικής υπαίθρου.

Η αυθαιρεσία των τραπεζών δεν έχει τελειωμό και έχουμε υποχρέωση να την σταματήσουμε άμεσα.