ΕΚΑ: Προετοιμασία κινητοποιήσεων ενάντια στο αντεργατικό ν/σ του Υπ. Εργασίας

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΕΚΑ: Προετοιμασία κινητοποιήσεων ενάντια στο αντεργατικό ν/σ του Υπ. Εργασίας

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας χαιρετίζει την συμμετοχή των συνδικάτων στην απεργιακή κινητοποίηση της 6ης Μάη, όπου αποδώσαμε φόρο τιμής στην Εργατική Πρωτομαγιά αλλά στείλαμε και ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση, ενάντια στους επικείμενους αντεργατικούς σχεδιασμούς.
Το νομοσχέδιο κατατέθηκε στη διαβούλευση και εμπεριέχει πολλές αντεργατικές διατάξεις, όπως άλλωστε είχαμε εγκαίρως ενημερώσει. Ήδη οι νομικοί σύμβουλοι του ΕΚΑ επεξεργάζονται το νομοσχέδιο και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα ενάντια στην κατάθεση του.


Καλούμε τα σωματεία μέλη μας να συνεχίσουν τις ενημερώσεις, περιοδείες, γενικές συνελεύσεις και τις αγωνιστικές προετοιμασίες της νέας απεργιακής απάντησης για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο.

Για τον καλύτερο συντονισμό των δράσεών μας θα πραγματοποιήσουμε σύσκεψη καλώντας τα σωματεία μέλη μας την Τρίτη 25 Μαίου στις 5.00 το απόγευμα στο Κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ (Κοδριγκτώνος 21).

Θα ενημερώσουμε πλήρως τα σωματεία μέλη μας, μαζί με το νομικό μας σύμβουλο κ. Μελισσάρη, και για τις θέσεις μας απέναντι στο νομοσχέδιο, αλλά και πως θα κλιμακωθεί αυτή η αντίδραση, ώστε να μην κατατεθεί στη Βουλή.

Η σύσκεψη αυτή θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω YouTube, ώστε να μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι οι εργαζόμενοι της Αθήνας.