Το Δίκτυο εργαζομένων στον επισιτισμό-τουρισμό απαιτεί την άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το Δίκτυο εργαζομένων στον επισιτισμό-τουρισμό απαιτεί την άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ:

Η αναλγησία και η υποκρισία δεν έχουν όρια στην κυβέρνηση της ΝΔ.

Σε προσαγωγή προχώρησε η αστυνομία που φυλάσσει το Μέγαρο Μαξίμου, τριών μελών της ΠΟΕΕΤ, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του σωματείου. Τρία άτομα, ένα πανό και 10 λεπτά διαμαρτυρίας είναι αρκετά για να βρεθείς στο κρατητήριο.

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει συνειδητά επιλέξει τη πολιτική της μη στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον χώρο του επισιτισμού – τουρισμού, που είδαν τον τζίρο τους να μειώνεται πάνω από 70%, και ταυτόχρονα να δημιουργεί στρατιές ανέργων, με την νεολαία να πλήττεται πρώτη, να βρίσκεται στο περιθώριο και στην καλύτερη περίπτωση με τα πενιχρά 534€, η ακόμα χειρότερα με μηδενικό εισόδημα.

Ο αυταρχισμός και η αποκομμένη από την κοινωνία ΝΔ , μετά το όργιο καταστολής στις επετείους της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, τις προσαγωγές των φεμινιστριών την ημέρα της γυναίκας,και της καθημερινής τρομοκράτησης από τα όργανα της τάξης, επιλέγει άλλη μια φορά να μην θέλει να ακούσει ούτε σε συμβολικό επίπεδο τους παραγωγικούς φορείς, τους φορείς των εργαζομένων, και εν τέλη την κοινωνία στο σύνολό της.

Το δίκτυο εργαζομένων στον επισιτισμό-τουρισμό απαιτεί την άμεση απελευθέρωση των προσαχθέντων.