Πως αντιμετωπίζεις έναν γραφικό;

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Πως αντιμετωπίζεις έναν γραφικό;

Διαβάζουμε ΣΤο στέκι της έλξης – Το blog των μηχανοδηγών :

Είναι μοναδική η προσπάθεια του γραφικού της έλξης να προσπαθήσει να πείσει ότι για τα ..πάντα έχει άποψη. Έτσι η σημερινή πρόσκληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την συμμετοχή εκπροσώπων των Σωματείων μέσω τηλεδιάσκεψης στάλθηκε ως πρόσκληση (και όχι κοινοποίηση) και στο ΣΕΠ μετά  απο παρέμβαση της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ το πρωί.

Την αναστολή που ζήτησε το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ την δέχτηκε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητώντας  πρώτα γραπτή επιστολή των 2 Σωματείων (ΠΕΠΕ-ΠΕΠ) προς την Διοίκηση της εταιρείας , ότι δηλαδή αποδέχονται το αίτημα του ΣΕΠ, όπως και έγινε και αφού πρώτα το ΣΕΠ έστειλε γραπτώς το αίτημα του στις 12.15 το μεσημέρι .

Μάλιστα το ΣΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ έστειλε εκ νέου επιστολή το απόγευμα σήμερα στα 2 Σωματεία, την οποία απέσυρε μετά απο τηλεφωνική συνεννόηση με την ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς πρόθεση όλων είναι να υπάρξει ηρεμία ενόψει της διαπραγμάτευσης.

Το κάθε Σωματείο μπορεί να έχει την άποψη του για την αντιπροσωπευτικότητα, ωστόσο ο Νόμος είναι ξεκάθαρος για το ζήτημα αυτήν την στιγμή.

Ο γραφικός είναι γνωστός για τις καθημερινή μπουρδολογία και την προσπάθεια να εμφανιστεί ως…γνώστης των καταστάσεων, ενώ δεν γνωρίζει τίποτα. 

Στην ουσία είναι αυτό που γράφουμε καιρό, ένας γραφικός επαναστάτης του πληκτρολογίου.

ΥΓ Μόλις τελειώσει η δικαστική υπόθεση-διαμάχη της ΠΕΠΕ με την ΠΟΣ, ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα της, ο γραφικός θα έχει εκπλήξεις.