Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Θεσσαλίας: Μένουμε ασφαλείς, προστατεύουμε το επάγγελμά μας

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Σύλλογος Ιατρικών Επισκεπτών Θεσσαλίας: Μένουμε ασφαλείς, προστατεύουμε το επάγγελμά μας

Κανονισμός πρόσβασης στο ΠΓΝ Λάρισας

Αγαπητοί συνάδελφοι 
 
            Έπειτα από συνάντηση του ΔΣ του Συλλόγου με την διοίκηση του ΠΓΝ Λάρισας εκδόθηκε κανονισμός σε ότι αφορά την πρόσβαση μας στην συγκεκριμένη δομή.
 
            Πιο συγκεκριμένα στους ιατρικούς επισκέπτες μέλη της 
 
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ  ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ &
ΦΑΡΜΑΚΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ –  ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ – ΚΛΑΔΩΝ

 
επιτρέπεται η είσοδος εντός των χώρων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας αυστηρά κάθε Τρίτη και Τετάρτη και ώρες από 12:00 –  14:00μ.μ  με την επίδειξη της επίσημης κάρτας μέλους του συλλόγου στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου.
 
            Οι  ανωτέρω έρχονται σε επαφή μόνο με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου στο γραφείο των ιατρών.

            Επισημαίνεται ότι αντιπρόσωποι εταιρειών εμπορίας διακίνησης φαρμάκων, υγειονομικού υλικού και λοιπόν ιατροτεχνολογικών προϊόντων που δεν είναι μέλη της ΠΟΙΕΦΣΕΚ εισέρχονται μόνον κατόπιν ειδικής άδειας του νοσοκομείου.

            Προκειμένου να εκδοθεί η άδεια, κάθε αντιπρόσωπος πρέπει να καταθέσει αίτηση στην Γραμματεία του νοσοκομείου, αναφέροντας τα στοιχεία ταυτότητας του, την Εταιρεία που αντιπροσωπεύει, τα προϊόντα που διακινεί, τον λόγο παρουσίας του εντός του νοσοκομείου (π.χ. το αν έχει τεχνική ευθύνη συγκεκριμένου μηχανήματος), την ώρα και τους χώρους που θα πρέπει να  βρίσκεται.

            Σημειώνουμε ότι το προσωπικό φύλαξης έχει πάρει εντολή για την επιτήρηση των ανωτέρω καθώς και για την καταγραφή των στοιχείων των ιατρικών επισκεπτών – αντιπροσώπων (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, εταιρεία που εκπροσωπούν).

            Σε περίπτωση παρουσίας πολλών ταυτόχρονα ιατρικών επισκεπτών, το ιατρικό προσωπικό θα καθορίζει τον χρόνο παραμονής έκαστου στο γραφείο των ιατρών.

            Επισημαίνουμε την αυτονόητη υποχρέωση όλων στην χρήση προστατευτικής μάσκας αλλά και των υπολοίπων μέτρων προστασίας που κατά καιρούς έχει εκδώσει ο ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού Sars Cov -2.

            Καλούμαστε όλοι να επιδείξουμε ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης στην αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων που αναδύονται από την πανδημία.
 
            Συστήνουμε σε όλους τους συναδέλφους που επισκέπτονται την συγκεκριμένη δομή υγείας να προγραμματίζουν τηλεφωνικά τα ραντεβού με τους επαγγελματίες υγείας που επιθυμούν να συναντήσουν, η συνάντηση να λαμβάνει χώρα σε προκαθορισμένο χώρο που θα παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεται.
 
            Επίσης παρακαλούμε τους συναδέλφους να έχουν μαζί τους την ταυτότητα ΙΕ του Συλλόγου και να την επιδεικνύουν στην είσοδο του Νοσοκομείου εάν τους ζητηθεί.
 
            Παρακαλούμε πολύ να σεβαστούμε τις κατευθύνσεις που μας δίνονται, να μην κυκλοφορούμε άσκοπα στους χώρους του νοσοκομείου να φέρουμε μάσκα προσώπου, να κρατάμε τις πρέπουσες αποστάσεις έχοντας κυρίαρχο μέλημα μας την ασφάλεια και την υγιεινή όλων μας.

 
ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ – ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΑΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ιατρικών Επισκεπτών Θεσσαλίας