Το ΕΚΑ εκφράζει την συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων εργαζομένων στη Γενική Ταχυδρομική

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το ΕΚΑ εκφράζει την συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων εργαζομένων στη Γενική Ταχυδρομική

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων εργαζομένων στη Γενική Ταχυδρομική που μήνες τώρα έρχονται σε σοβαρή αντιπαράθεση με την εργοδοσία.

Η ένταση και η τρομοκρατία που επικράτησε μετά την πρόσκληση των εργαζομένων για σύναψη επιχειρησιακής σύμβασης, οι απολύσεις συναδέλφων που συμμετείχαν σε πρότερες κινητοποιήσεις, αλλά και η υποτίμηση και απαξίωση του Σ.ΕΠ.Ε. και των αποφάσεων που έχουν εκδοθεί για τα παραπάνω θέματα, καθιστούν μονόδρομο τις κινητοποιήσεις.

Το ΕΚΑ καλεί τα Σωματεία μέλη του να στηρίξουν τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στη Γενική Ταχυδρομική και να συμπαρασταθούν στην 4ωρη στάση εργασίας που έχει προκηρύξει το σωματείο για την Πέμπτη 16/7 στις 16:00 με παράσταση διαμαρτυρίας στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Γενικής Ταχυδρομικής (Στρατηγού Μακρυγιάννη 81, Άγιος Ιωάννης Ρέντης).