Αποδεκτό το αίτημα των Σωματείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Ξεκινά η διαπραγμάτευση για την νέα ΣΣΕ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Αποδεκτό το αίτημα των Σωματείων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ – Ξεκινά η διαπραγμάτευση για την νέα ΣΣΕ

Η επιστολή που έστειλαν στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα 2 Σωματεία που έχουν υπογράψει την ισχύουσα ΣΣΕ και η απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 
Ενόψει της επερχόμενης λήξης της ισχύουσας μεταξύ μας επιχειρησιακής σ.σ.ε. και λαμβάνοντας υπόψη τις μεταβολές και εξελίξεις της τελευταίας χρονικής
περιόδου, θεωρούμε αναγκαία την έγκαιρη έναρξη των μεταξύ μας συζητήσεων για την επόμενη σ.σ.ε. προκειμένου να έχουμε επαρκή χρόνο για ουσιαστική διαπραγμάτευση. 
Σας καλούμε, λοιπόν, σε συνάντηση την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020 σε ώρα που θα καθορίσουμε κατόπιν συνεννόησής μας προκειμένου να συζητήσουμε για το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης για την νέα επιχειρησιακή σ.σ.ε. και να μας ενημερώσετε για τα οικονομικά και λοιπά στοιχεία της επιχείρησης που σχετίζονται και είναι αναγκαία για την διαπραγμάτευση.
Στην συνάντηση αυτή, εκτός από τα θέματα της σ.σ.ε. θα θέσουμε προς συζήτηση και το σοβαρό ζήτημα της μη ανανέωσης των συμβάσεων ορισμένου χρόνου 100 τεχνιτών συναδέλφων,καθώς και των τεχνιτών, οι οποίοι εκπληρώνουν σύντομα τη στρατιωτική τους θητεία. 
Στην συνάντηση θα παρίστανται, εφόσον το θεωρούμε χρήσιμο, και οι νομικοί σύμβουλοι των σωματείων μας, προφανώς δε το ίδιο ισχύει και για εσάς. 

Αθήνα, 22 Ιουνίου 2020
Για την ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ                          Για την ΠΕΠΕ

Η απάντηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σήμερα το απόγευμα > 

Κύριοι,

σε συνέχεια της επιστολής σας, σας καλούμε την Τετάρτη 01/07/2020 ….. στα γραφεία της εταιρείας για την έναρξη των διαπραγματεύσεων της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας του Προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

http://mixanodigoiose.blogspot.com/