«Σκόιλ Ελικίκου» Νο 2 καταγγέλλει ο Ανδρέας Νεφελούδης «από το δίδυμο Βρούτση-Στρατινάκη»

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο «Σκόιλ Ελικίκου» Νο 2 καταγγέλλει ο Ανδρέας Νεφελούδης «από το δίδυμο Βρούτση-Στρατινάκη»

«ΣΚΟΙΛ ΕΛΙΚΙΚΟΥ Νο 2 από το δίδυμο ΒΡΟΥΤΣΗ-ΣΤΡΑΤΙΝΑΚΗ» καταγγέλλει με ανάρτησή του στο Facebook ο Ανδρέας Νεφελούδης, ο οποίος γράφει:

«Μετά την αποτυχία τους να μοιράσουν τα εκατομμύρια στις διάφορες πλατφόρμες με το περίφημο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης υπό το πρόσχημα της ενίσχυσης των δικηγόρων με το 800.

»Το δίδυμο των “περίεργων” πρωτοβουλιών Βρούτσης και Στρατινάκη, μηχανεύτηκαν άλλον τρόπο για να διοχετεύσουν, ως μη όφειλαν, στα ΚΕΚ φρέσκο και χωρίς λόγο χρήμα. Γιατί άραγες;

»Παραποιούν το πρόγραμμα της ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και αντί να προχωρήσουν γρήγορα στην ήδη καθυστερημένη προκήρυξη του για τις 36.500 θέσεις εργασίας σε Δημόσιο και ΟΤΑ (Σ.Σ η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε θεσπίσει δύο κύκλους προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας των χρόνο, άνοιξη και χειμώνα), πήγαν σε ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ τροποποίηση και έκαναν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ την κατάρτιση όσων συμμετέχουν στο πρόγραμμα και είναι μέχρι 54 ετών, ενώ από 55 και πάνω είναι προαιρετική αυτή η κατάρτιση.

»Υποχρεωτική λοιπόν η κατάρτιση 150 ωρών για δεκάδες χιλιάδες ανέργους μέχρι 54 ετών για να πάρουν ζεστό χρήμα τα ΚΕΚ, αυτό που δεν μπόρεσαν να πάρουν από τα σκόιλ ελικίκου.

»Για να δούμε το μέγεθος μιλάμε για 30.000.000€ αν υποτεθεί ότι το ΚΕΚ θα πάρει 6€/ώρα κατάρτισης για 150 ώρες κατάρτισης από περίπου 30.000 ανέργους μέχρι 54 ετών.

»Καλά λεφτά δεν είναι;

»Ξανά λοιπόν ο Βρούτσης, παίζει με χυδαίο τρόπο με την ανέχεια και την αγωνία των ανέργων για να μοιράσει ζεστό χρήμα σε κολλητούς και φίλους, εκεί που πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη την προηγούμενη φορά που το επιχείρησε.

»Έπρεπε να είχε προκηρύξει το πρόγραμμα από τον Φλεβάρη, όπως γίνότανε μέχρι σήμερα, δεν το έκανε παρότι υπήρχε έτοιμη ΥΑ, εκβίασε την παραμονή του στην κυβέρνηση, παίζοντας με τους ανέργους.

»Να λοιπόν η νέα ΓΙΔΑ των Βρούτση Στρατινάκη, πάλι σε βάρος των ανέργων, πάλι σε βάρος των πολιτών. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ…», καταλήγει ο Ανδρέας Νεφελούδης.

https://www.tribune.gr/