Ο ΣΥΔΑΠΤΤ παρέχει ΔΩΡΕΑΝ υφασμάτινες μάσκες στους ενοικιαζόμενους εργαζόμενους

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ο ΣΥΔΑΠΤΤ παρέχει ΔΩΡΕΑΝ υφασμάτινες μάσκες στους ενοικιαζόμενους εργαζόμενους

Συναδέλφισσες, -οι,

Το Σωματείο μας απευθύνθηκε σε εταιρείες φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών ειδών ώστε να προμηθευτεί υφασμάτινες μάσκες για τα μέλη του. Η εταιρεία WinMedica Α.Ε. ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και προχώρησε σε χορηγία προς τον Σύλλογό μας παρέχοντας δωρεάν τις υφασμάτινες βαμβακερές μάσκες προστασίας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει τις ευχαριστίες του για την προσφορά που δείχνει υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης! Έχουμε θίξει από την πρώτη στιγμή το ζήτημα της επιβάρυνσης των εργολαβικών εργαζόμενων με την έξτρα δαπάνη που προκύπτει από την ΠΝΠ για την υποχρεωτική χρήση μασκών σε ΜΜΜ και ασανσέρ και που είναι απαραίτητες για την προστασία της υγείας τους. Αποστείλαμε επιστολές στην Εθνική Τράπεζα, στις εταιρίες «εργολάβους» και στον Υπουργό Εργασίας. Έως αυτή την ώρα δεν έχουμε λάβει απάντηση.

Οι μάσκες θα διανεμηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα στους χώρους δουλειάς από μέλη των Δ.Σ. του ΣΥ.ΔΑ.Π.Τ.Τ. και του επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων στην Icap Outsourcing Solutions.

18/05/2020

Το Δ.Σ.