H ΠΟΕΔΗΝ, ξαναμπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση «του καλύτερου υποστηρικτή» της Κυβέρνησης της Ν.Δ στην Υγεία (!!) – ΑΡΜΑ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο H ΠΟΕΔΗΝ, ξαναμπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση «του καλύτερου υποστηρικτή» της Κυβέρνησης της Ν.Δ στην Υγεία (!!) – ΑΡΜΑ

Η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ- ΔΑΚΕ) ανέλαβε εργολαβικά την υπεράσπιση του Υπουργείου και του  Διοικητή 6ης ΥΠΕ για το ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τις στολές  και τις μάσκες(!!). Πόσο  «γλείψιμο» να αντέξει κανείς..

Τελικά η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) συναγωνίζεται επάξια τα παλληκάρια της ΕΝΕ ποιος θα γλύψει και θα υποστηρίξει καλύτερα το Υπουργείο Υγείας και τη Κυβέρνηση της Ν.Δ. Μέχρι τώρα, λόγω εντοπιότητας, μια και τα παιδιά της ΕΝΕ κατοικοεδρεύουν Μόνιμα στον 1ο όροφο του Υπουργείου, είχαν αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα. Όμως, με την τελευταία ανακοίνωση της, η πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ, ξαναμπαίνει δυναμικά στη διεκδίκηση «του καλύτερου υποστηρικτή» της Κυβέρνησης της Ν.Δ στην Υγεία(!!)  Ας τους θαυμάσουμε επί το έργον..

Ο κ. Πολάκης ανέδειξε και κατήγγειλε άλλο ένα σκάνδαλο του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ. Αφορούσε «από 5,45 που αγοράστηκαν οι ίδιες μάσκες στην 1η ΥΠΕ, στην 6η αγοράστηκαν 20 ευρώ, ενώ οι στολές από 8 ευρώ στην 1η ΥΠΕ στα 18,6 στην 6η ΥΠΕ!!» Πέρα δε από τις μεγάλες διαφορές στις τιμές, σύμφωνα με την καταγγελία, η ανάρτηση στη «Διαύγεια» έγινε ¼  της ώρας μετά τη λήξη της Προθεσμίας(!!). Και το κερασάκι στη τούρτα; Πίσω από τις εταιρίες που πήραν τη δουλειά, ήταν γνωστό στέλεχος της Ν.Δ μέλος της Κ.Ε (!!). Για το συγκεκριμένο δε σκάνδαλο κατατέθηκε και ερώτηση στη Βουλή από τον κ. Πολάκη. Ενώ ανακοίνωση έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Απέναντι στις σοβαρές καταγγελίες του κ. Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ, ποιος νομίζετε ότι απάντησε; Ο κ. Κικίλιας; ΟΧΙ. Ο κ. Διοικητής της 6ης ΥΠΕ; ΟΧΙ. Κανένας Γενικός Γραμματέας ή άλλος παράγοντας του Υπουργείο; ΟΧΙ. Καλά το καταλάβατε.

Απάντησε ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ(!!). Αυτοί που τα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν πάρει εργολαβία τη συκοφάντηση και την απαξίωση των πολιτικών παρεμβάσεων στην Υγεία, εκτελώντας το «συμβόλαιο» που είχαν υπογράψει με τους «ιδιοκτήτες» της Χώρας  και τα «πρόθυμα» ΜΜΕ, που έχασαν τη μάσα. Οι ίδιοι αυτοί που στους 10 μήνες που κυβερνά η Ν.Δ έχουν χάσει τη μιλιά τους, βγαίνουν στο προσκήνιο μόνο και μόνο για να κατηγορήσουν το  ΣΥΡΙΖΑ και να βγάλουν «λάδι» τη Κυβέρνηση της Ν.Δ με το να  υποβαθμίσουν και να προσφέρουν κάλυψη στα ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ της Ν.Δ.

Έτσι πρόσφεραν πλήρη  κάλυψη στο ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τις προσλήψεις με αύξοντα αριθμό(!!). Έτσι προσφέρουν στήριξη στις δεκάδες καθαιρέσεις και Διώξεις που κάνει το Κομματικό Κράτος της Ν.Δ, αφού δεν υπάρχει ούτε ΜΙΑ(!!) –ούτε ΜΙΑ- Ανακοίνωση που να τις αναδεικνύει και να τις καταγγέλλει. Έτσι προσφέρουν στήριξη στη Κυβέρνηση της Ν.Δ όταν υπονομεύουν ΑΝΟΙΚΤΑ (όπως στις 7 Απρίλη) δράσεις και κινητοποιήσεις των Υγειονομικών.

Έτσι και τώρα. Όπως και όταν έβγαλαν Ανακοίνωση, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε τη Τροπολογία για τα ΒΑΕ, όχι για να καταγγείλουν τη Κυβέρνηση της Ν.Δ που απέρριψε το Αίτημα, αλλά το ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία(!!). Τώρα ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ έβγαλαν Ανακοίνωση για να καταγγείλουν όχι το Διοικητή της 6ης και το μηχανισμό που στήθηκε με τις υπερτιμολογήσεις και το υπαρκτό ΣΚΑΝΔΑΛΟ, αλλά να καταγγείλει η ΠΟΕΔΗΝ ότι το ίδιο κάνει και ο Διοικητής του Ερυθρού, που είναι φίλος του Πολάκη(!!) . Άρα; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, όπως υποστηρίζει ο κ. Πολάκης, αφού και οι «Συριζαίοι» κάνουν το ίδιο(!!). Τι και εάν υπάρχουν έγγραφα, στοιχεία με ονοματεπώνυμο και έχει «βουίξει» η πιάτσα για καραμπινάτο ΣΚΑΝΔΑΛΟ; Τίποτα από όλα δεν ισχύει. Το διαβεβαιώνει ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ, ξέρουν αυτοί…

Έτσι με την Ανακοίνωση της, ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) δια των απαράδεκτων «συμψηφισμών»- που δεν ισχύουν βεβαίως-  από την μία ΑΘΩΩΝΕΙ προκαταβολικά τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, και από την άλλη αναδεικνύει πανηγυρικά   ότι δεν υπάρχει ΣΚΑΝΔΑΛΟ, αφού «και οι δικοί σας κάνουν τα ίδια!!».

Με τη τελευταία της Ανακοίνωση ο Πρόεδρος και η πλειοψηφία της ΠΟΕΔΗΝ κερδίζουν και με διαφορά- επάξια τη Θέση του «καλύτερου Υποστηρικτή» της Κυβέρνησης της Ν.Δ, μια και την «ξελασπώνουν» για άλλη μια φορά, τώρα που ήρθαν τα δύσκολα. Ελπίζουμε ότι τα αφεντικά τους  στο Υπουργείο να είναι ευχαριστημένα. ΆΞΙΟΙ!!!.

Υ.Γ: Να περιμένουμε από τα παλληκάρια της ΕΝΕ ρελάνς; Ήδη πολλά  Στελέχη, που συνωστίζονται στο Α όροφο, δεν έχουν τακτοποιηθεί ακόμα και γκρινιάζουν. Ας το φροντίσουν όπως έκαναν πρόσφατα με το Σισμανόγλειο, την Αγία ΌΛΓΑ , και λίγο πριν με το Ασκληπιείο. Μην αργείτε παιδιά, ο χρόνος είναι χρήμα…