Κοινό κάλεσμα Εργατικού Κέντρου & Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Σερρών για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Κοινό κάλεσμα Εργατικού Κέντρου & Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Σερρών για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου

Κάλεσμα συμμετοχής στην συγκέντρωση για τον εορτασμό της 46ης επετείου του Πολυτεχνείου απευθύνουν  το Εργατικό Κέντρο Σερρών και το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Σερρών. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:  
«Το Εργατικό Κέντρο και το Ν.Τ ΑΔΕΔΥ τιμούν και συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής που διοργανώνονται από φοιτητικούς   και κοινωνικούς φορείς σε όλες τις πόλεις της χώρας για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
  Το κεντρικό σύνθημα του Πολυτεχνείου Ψωμί- Παιδεία- Ελευθερία αποτελεί ταυτόχρονα και αφετηρία για νέους αγώνες.
   Την ώρα που οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να σηκώνουν στις πλάτες τους δυσβάστακτα βάρη, την ώρα που η ανεργία ακουμπά κάθε ελληνική οικογένεια, την ώρα που οι συνταξιούχοι ζουν με συντάξεις πείνας, τα αιτήματα του Πολυτεχνείου παραμένουν επίκαιρα και απαιτητά.
    Διαχρονικά διεκδικούμενα  είναι τα αιτήματα για πλήρη και σταθερή εργασία, ισχυρή κοινωνική προστασία, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, αξιοπρέπεια στη ζωή των απόμαχων της δουλειάς. 
   Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τη νεολαία το σύνολο της δοκιμαζόμενης  ελληνικής κοινωνίας  να συμβάλλουν  με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να δοθεί το πραγματικό νόημα της επετείου . Καλούμε τη νέα γενιά να κάνει δική της υπόθεση τον εορτασμό αυτό.


Όλοι στη Συγκέντρωση μπροστά στο Εργατικό Κέντρο
Την Κυριακή   17 Νοέμβρη και ώρα 6 :00 μ.μ. 


   ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΣΕΡΡΩΝ – Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΣΕΡΡΩΝ»