Κατηγορία: Ενημέρωση

Εργασιακό Ν/Σ: Αλλαγές και στη χορήγηση της ετήσιας άδειας των εργαζομένων

Αλλαγές στη χορήγηση της ετήσιας άδειας των εργαζομένων προβλέπει το εργασιακό νομοσχέδιο των 125 άρθρων που θα τεθεί προς διαβούλευση. Ειδικότερα σύμφωνα με σχετική διάταξη του νομοσχεδίου προβλέπεται η χορήγηση… Read more »

«Κάτω τα χέρια από το 8ωρο», βροντοφώναξαν στην κυβέρνηση Μητσοτάκη εργαζόμενοι και συνδικάτα (Pic)

Δυναμικό και ηχηρό ήταν το παρών που έδωσαν χθες τα συνδικάτα, εργαζόμενοι και μέλη του ΠΑΜΕ που πραγματοποίησαν έκτακτη κινητοποίηση έξω από το Υπουργείο Εργασίας. Την απαίτηση των εργαζομένων να… Read more »

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο Χατζηδάκη: Όλες οι αλλαγές στα εργασιακά

Ο εργασιακός «χάρτης» της χώρας δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος. Το νομοσχέδιο Χατζηδάκη, που σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου, αποκαλύπτεται στο ευρύ κοινό, περιλαμβάνει παρεμβάσεις που δημιουργούν ένα εντελώς… Read more »

Κυβέρνηση Μητσοτάκη / Παγώνουν για άλλα δύο χρόνια τον κατώτατο μισθό

Δεν υπάρχει καμία σκέψη για αυξήσεις φέτος και του χρόνου στο υπουργείο Εργασίας, ούτε καν για μικρή αναπροσαρμογή του κατώτατου μισθού κατά 1% ή 2% Το εργασιακό νομοσχέδιο που καταργεί… Read more »

Εργασιακό νομοσχέδιο / Με ατομική σύμβαση το τέλος του οκταώρου

Διπλή αυτοδιάψευση Χατζηδάκη, χωρίς “αίτημα” του εργαζομένου η “Διευθέτηση” Χρειάστηκε να περάσουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες και να δοθούν οι βασικές διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου στα Νέα για να αποδειχθεί αυτό… Read more »