Κατηγορία: Ενημέρωση

Μινέρβα Ελαιουργική: Νέες στάσεις εργασίας – Διεκδικούν αυξήσεις στους μισθούς

Με νέες στάσεις εργασίας σήμερα Δευτέρα 1 και αύριο Τρίτη 2/3 συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι της «Μινέρβα Ελαιουργική» στο Σχηματάρι, διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματά τους για αυξήσεις στους μισθούς… Read more »

ΟΑΕΔapp: Παροχή για «γέλια και για κλάματα» – Κάρτα ανεργίας σε… εργαζόμενους!

Το ΟΑΕΔapp είναι μια εντελώς καινούργια εφαρμογή. «Διαφημίστηκε» από τη διοίκηση του Οργανισμού, αλλά και από το υπουργείο Εργασίας, ως ένα «άλμα» του Οργανισμού στην «ψηφιακή εποχή», αφού δίνει την… Read more »

Εθνική σύνταξη: Ποιοι θα πάρουν 360-384 € και οι αποκλεισμένοι

Η εθνική σύνταξη, τα ποσά, οι αποκλεισμένοι και τα παραδείγματα. Σε μια μάχη πληρωμών προς τους ευάλωτες πολίτες έχει αποδοθεί το υπουργείο Εργασίας, το οποίο πλέον συντάσσει το εβδομαδιαίο δελτίο καταβολών… Αν και… Read more »

Μισθοί – υπερωρίες: Τι αλλάζει από τον Μάρτιο

Μισθοί – υπερωρίες: Τι αλλάζει από τον Μάρτιο Μήνας εξελίξεων στο μέτωπο των εργασιακών θα είναι ο Μάρτιος, καθώς μπαίνουν σε τροχιά δυο βασικές μεταρρυθμίσεις οι οποίες θα αλλάξουν τα… Read more »

Το «μόμπινγκ», η σεξουαλική βία και το θέαμα της κλειδαρότρυπας

[ Γιώργος X. Παπασωτηρίου / Ελλάδα / 06.02.21 ] (αναδημ. απο artinews.gr) «Εργασιακός εκφοβισμός», «σεξουαλική παρενόχληση», «μπούλινγκ», «μόμπινγκ», βία στις εργασιακές σχέσεις, βία στις κοινωνικές και τις διαφυλικές σχέσεις, η βία… Read more »