Κατηγορία: Ενημέρωση

Christmas Theater: Ταξιθέτες εναντίον της εργοδοτικής αυθαιρεσίας

Μια «παράσταση» διαμαρτυρίας στο Christmas Theater Στις 23/11 αποφασίσαμε αντί να είμαστε στα πόστα μας κατά τη διάρκεια της παράστασης να σταθούμε συλλογικάεκτός αυτής διεκδικώντας τα αυτονόητα. Αφορμή για αυτήν… Read more »

Εργατικό δυστύχημα τη νύχτα στις γραμμές του ΗΣΑΠ

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός εργατικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 04.05 τα ξημερώματα στις γραμμές του Ηλεκτρικού, στο ύψος του Αγίου Νικολάου, έπειτα από βλάβη που σημειώθηκε… Read more »

Ζωή Ζενιώδη, διευθύντρια ορχήστρας / Τρεις ώρες πριν από συναυλία για την Ημέρα της Γυναίκας με απέλυσαν απλήρωτη

Βάρβαρη και απολίτιστη δίωξη σε μια διεθνώς καταξιωμένη μαέστρο, είπε Στο Κόκκινο ο πρώην πρόεδρος του ΜΜΘ, Νικήτας Μυλόπουλος Θεσμική κακοποίηση και σοβαρή επαγγελματική βλάβη η αυθαίρετη απόλυση της από… Read more »

Δ. ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ: Νίκη για τη θέσπιση ενιαίου κατώτατου μισθού στην Ε.Ε.

Σε ψηφοφορία που διεξήχθη την Πέμπτη 11.11.2021, οι ευρωβουλευτές στην Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων, υποστήριξαν τη θέσπιση, ελάχιστων απαιτήσεων για την προστασία των μισθών, σε ολόκληρη την ΕΕ, είτε… Read more »

Πολλοί εποχικά απασχολούμενοι δεν θα λάβουν επίδομα ανεργίας

Εως και 7.000 εποχικά απασχολούμενοι στη Ρόδο κινδυνεύουν να μη λάβουν επίδομα ανεργίας. Ο αριθμός ήταν αρχικά πολύ μεγαλύτερος, και έφθανε στους 10.000. Έπειτα όμως από την υποβολή των πρώτων… Read more »