Κατηγορία: Ενημέρωση

Νέο εργατικό ατύχημα στην Κρήτη: Άνδρας έπεσε στο κενό

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου εξαιτίας νέου εργατικού ατυχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το πρωί όταν ένας άνδρας που βρισκόταν σε σκαλωσιά σε ξενοδοχείο του Ανισαρά… Read more »

ΣΔΙΤ στην υγεία: Δεν θα περάσει

Πολλά είναι τα μηνύματα συμπαράστασης στον αγώνα των νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) και των εργαζομένων στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΠΟΕΔΗΝ), απέναντι στην περαιτέρω εμπορευματοποίηση της Υγείας, καθώς και οι καταγγελίες της προσπάθειας καταστολής… Read more »

ΕΛΠΕ: Oι εργολαβικοί απέργησαν μαζικά, κόντρα στις απολύσεις

Η Διοίκηση των υπερκερδοφόρων ΕΛΠΕ απειλεί να πετάξει στον δρόμο δεκάδες εργολαβικούς εργαζόμενους «Δεν έπεφτε σφυριά στο εργοστάσιο του Ασπρόπυργου»: Ο πρόεδρος του σωματείου των εργολαβικών στα ΕΛΠΕ, Χρήστος Ζαρκινός,… Read more »

Οι ιδιωτικοί πάροχοι ενέργειας πτώχευσαν… την ΔΕΗ

Σε μια προσπάθεια κατασυκοφάντησης της ΔΕΗ επιδίδονται εκπρόσωποι των ιδιωτικών παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας, προκειμένου να πείσουν καταναλωτές να εγκαταλείψουν τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού. «Η ΔΕΗ  πτωχεύει εγκαταλείψτε την» είναι ένα… Read more »

ΟΠΕΚΑ: Αποκλείονται οι ανασφάλιστοι υπερήλικοι από το Ειδικό Προνοιακό Επίδομα

Τον αποκλεισμό ανασφάλιστων υπερηλίκων από το ειδικό προνοιακό επίδομα που καταβάλλει ο ΟΠΕΚΑ, λόγω των εισοδηματικών κριτηρίων που λαμβάνονται υπόψη, διερεύνησε για μια ακόμη φορά ο Συνήγορος του Πολίτη. Η… Read more »