Κατηγορία: Ενημέρωση

Καταγγελία υπαλλήλου, «O Πρωθυπουργός ήξερε τα πάντα για την ΕΥΠ»

Σε μια επιστολή που καταστρέφει όλο το αφήγημα του Πρωθυπουργού που «δεν ήξερε», «δεν γνώριζε» και προτείνει τέσσερις αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί η ΕΥΠ, μια υπάλληλος που έχει καταλήξει να είναι αργόμισθη στην Ελληνική Αστυνομία ακριβώς γιατί διαμαρτύρονταν… Read more »

120.000 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Τα βασανιστικά καλοκαίρια μιας Οδύσσειας χωρίς τέλος

Την προσεχή Τρίτη ξεκινά η διαδικασία υποβολής αίτησης δήλωσης προτίμησης  για πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών το διδακτικό έτος 2022-2023. Το χρονικό όριο υποβολής δηλώσεων είναι μέχρι την Τρίτη 23 Αυγούστου. Με… Read more »

Δίκτυο εργαζομένων στον Επισιτισμό – τουρισμό: Kαταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων από το Υπ. Εργασίας

Τα περιστατικά καταπάτησης των εργασιακών δικαιωμάτων διαδέχονται το ένα το άλλο κατά την περίοδο της καλοκαιρινής σεζόν, με εκθετική αύξηση της σοβαρότητας κάθε φορά. Ένας συνάδελφος στη Μύκονο – βάσει… Read more »

Τακτικές Φουρθιώτη από τους ιδιοκτήτες των ΚΤΕΛ

Νέο κεφάλαιο στο σκάνδαλο διασπάθισης δημόσιου χρήματος μέσω του προγράμματος αναστολής εργασίας από συγκεκριμένα ΚΤΕΛ ανά την επικράτεια, το οποίο είχε αποκαλύψει το Documento τον Ιούνιο του 2021, ανοίγει μετά… Read more »

Άγρια επίθεση σε εφοριακούς στην Κεφαλονιά – Στο νοσοκομείο μια γυναίκα

Είχαν πάει για έλεγχο σε κατάστημα εστίασης στο Αργοστόλι – Ο ρόλος του τρίτου προσώπου στο επεισόδιο Ένα κλιμάκιο δύο εφοριακών μετέβη από τη Λάρισα στην Κεφαλονιά για να κάνει ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος…. Read more »