Παρουσίαση Βίντεο του Συνδυασμού ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ για το μέλλον της  ΕΝΩΣΗΣ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Παρουσίαση Βίντεο του Συνδυασμού ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ για το μέλλον της  ΕΝΩΣΗΣ  ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καλωσορίσατε στο βίντεο παρουσίασης της Συλλογικής Ενωτικής Δράσης , για το μέλλον της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το όραμά μας, τους στόχους μας και το πώς μπορούμε να ενισχύσουμε τη Συλλογική δράση των τραγουδιστών.

Η Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος αποτελεί το ιστορικό σωματείο των τραγουδιστών και θα πρέπει να αποτελεί ένα κρίσιμο θεσμικό συνομιλητή ,για κάθε εργαζόμενο τραγουδιστή στη χώρα μας ,  απέναντι στην πολιτεία και τους φορείς της . Με την υποστήριξη και τη συμμετοχή όλων μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σωματείο για ένα πιο δίκαιο και υποστηρικτικό περιβάλλον για την τέχνη μας.

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. ΘΕΣΕΙΣ-ΣΤΟΧΟΙ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  1. Εργαζόμαστε σκληρά για την προστασία των δικαιωμάτων των τραγουδιστών και για  καλύτερες συνθήκες εργασίας και δικαιότερες  αμοιβές  για το έργο μας.
  2. Αγωνιζόμαστε και συμβάλουμε για να δημιουργηθούν ευκαιρίες για εκπαίδευση και κατάρτιση, ενισχύοντας τις δεξιότητες και την καριέρα των μελών μας.
  3. Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την ελληνική μουσική, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, αναδεικνύοντας τα ταλέντα και την πολιτιστική μας κληρονομιά.
  4. Μέσω συλλογικής δράσης, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε καλύτερα τις προκλήσεις και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον.

Συλλογική Ενωτική Δράση: Η Δική σου Φωνή!

Η δική σου φωνή είναι σημαντική! Κάθε μέλος  της Συλλογικής Ενωτικής Δράσης έχει την ευκαιρία να συμβάλει ενεργά στην κατεύθυνση και τις πρωτοβουλίες που θέλουμε να αναπτυχθούν μέσα  στο σωματείο  της Ένωσης  Τραγουδιστών Ελλάδος. Η συμμετοχή σου μπορεί να κάνει τη διαφορά, ενισχύοντας τη δύναμή μας και επιτυγχάνοντας τους στόχους μας.

  • Πώς Μπορείς να Συμμετέχεις:

        Ε-mail : sedete23@gmail.com

https://www.facebook.com/profile.php?id=100093580551074

  • Επικοινώνησε  με τα μέλη της Συλλογικής  Ενωτικής Δράσης και δήλωσε την ηλεκτρονική σου διεύθυνση για να ενημερώνεσαι τακτικά για τις εξελίξεις στον κλάδο μας.
  • Πάρε μέρος στις ομάδες εργασίας και τις επιτροπές ενεργά.
  • Ενημέρωσε μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις σαν εργαζόμενος και σαν καλλιτέχνης  και στείλε μας τις προτάσεις σου.
  • Παρακολούθησε τις συνελεύσεις και τις εκδηλώσεις της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος.
  • Συμμετέχοντας όλοι:
    • Είμαστε μέρος μιας δυνατής και ενωμένης συλλογικότητας.
    • Συμβάλλουμε στη διαμόρφωση του μέλλοντος της μουσικής στην Ελλάδα.

Η Συλλογική  Ενωτική Δράση είναι μία νέα σύγχρονη και δυνατή ομάδα στην  Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος ! Η Συλλογική Ενωτική Δράση  είναι η δική σου φωνή, η δική σου συμμετοχή, η δική σου δράση! 

Ας ενωθούμε για ένα καλύτερο αύριο, για την προστασία και την προώθηση της ελληνικής μουσικής και των καλλιτεχνών.

Ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας σε αυτό το ταξίδι. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!

Αν χρειάζεσαι επιπλέον πληροφορίες ή υποστήριξη, μη διστάσεις να μας ενημερώσεις!

Για  το μέλλον της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος,

Για κάθε εργαζόμενο τραγουδιστή.

ΣΕΔ.ΕΤΕ – ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, 

 Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΝΗ!