Νίκος Φωτόπουλος: Απάντηση στα ψευδή και συκοφαντικά σχόλια του Γραμματέα της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Νίκος Φωτόπουλος: Απάντηση στα ψευδή και συκοφαντικά σχόλια του Γραμματέα της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα

Νίκος Φωτόπουλος

ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ

Αθήνα 21 Μαρτίου 2023

Μια πρώτη απάντηση (μαζί και συμβουλή) στον Γραμματέα της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα ΝΙΚΟ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ.

ΝΙΚΟ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ … ΠΡΟΣΕΧΕ …

ΤΟ ΓΑΡ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΓΕΝΝΑ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ

Προς τους αντιπροσώπους που συμμετείχαν στο 38 ο συνέδριο της ΓΣΕΕ

Συνάδελφοι την απάντηση που θα διαβάσετε παρακάτω προς τον Νίκο Κιουτσούκη την είχα συντάξει εδώ και πολλές μέρες .Δεν την δημοσιοποιούσα γιατί δεν διανοούμουν να κάνω κάτι τέτοιο  πριν την απεργία της προηγουμένης Πέμπτης (όπως έκανε ο Νίκος Κιουτσουκης) και πριν το χθεσινό συλλαλητήριο για το νερό.

Επίσης θέλω να γίνει απολύτως σαφές ότι εάν πρώτα δεν είχα μιλήσει ξανά και ξανά (και εγώ και η παράταξη μου) για τα τεράστια προβλήματα του κόσμου της εργασίας των ανέργων των συνταξιούχων της νέας  γενιάς, ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΝΟΟΥΜΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ να σας απασχολήσω απαντώντας   επί προσωπικού και μάλιστα με πολυσέλιδη ανακοίνωση στις συκοφαντίες του Νίκου Κιουτσουκη.

Το γεγονός όμως του ότι ξανά και ξανά χρόνια τώρα ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ (ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ) ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πιστεύω πως μου δίνει αυτό το δικαίωμα όταν με σπιλώνουν.

Με την συνείδηση μου ήσυχη ότι το 99% του χρόνου μου το έχω αφιερώσει στο να αναδεικνύω τις ταξικές αντιθέσεις και αδικίες σε βάρος της τάξης μας(δείτε την ομιλία μου στις 4 Φλεβάρη στο συνέδριο του ΕΚΑ ,δείτε την ομιλία μου στις 23 Φλεβάρη στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ, δείτε την ομιλία μου στο συνέδριο της ΓΣΕΕ και εκατοντάδες  άλλες)  επιτρέψτε μου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και την παράταξη που μου έχει κάνει την τιμή να είμαι επικεφαλής της.     Επιτρέψτε μου να ξοδέψω λίγο από το χρόνο σας.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ

Όσοι  παρακολουθούν τα δρώμενα της ΓΣΕΕ γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο πρώην Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης εδώ και ενάμισι χρόνο έχει πολύ σοβαρά ζητήματα ως επικεφαλής της παράταξής του.

Δεν έχει στρατηγική

Δεν ξέρει τι θέλει

Δεν ξέρει που πάει

Δεν ξέρει που βρίσκεται

Και πάνω απ’ όλα

Δεν ξέρει τι λέει

Αποτέλεσμα όλων αυτών με την ανερμάτιστη στάση του, είναι να έχει αφήσει την παράταξή του εκτός ΙΝΕ-ΓΣΕΕ και προσφάτως να την έχει συρρικνώσει. Στο συνέδριο της ΓΣΕΕ που έγινε πριν λίγες μέρες έχασε 2 έδρες.

Αντί λοιπόν να δει τι δεν κάνει καλά και να αναπροσαρμόσει τη στάση του αντί να δει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα στις γραμμές του αυτός θεωρώντας ότι είναι αλάνθαστος τα έχει βάλει με όλους και με όλα.

  • Βρίζει και επιτίθεται στην ΠΑΣΚΕ
  • Βρίζει και λοιδορεί το ΠΑΜΕ και τον πολιτικό φορέα που πρόσκεινται το ΠΑΜΕ
  • Βρίζει και συκοφαντεί την παράταξη που μου έχει κάνει την τιμή να είμαι επικεφαλής
  • Βρίζει και επιτίθεται και σ’ εμένα προσωπικά.

Το γιατί το εξηγώ στο τέλος με το υστερόγραφο 2.

Για του λόγου το αληθές παραθέτω αυτούσιο το σχόλιο που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb όταν το σώμα των συνέδρων του 38ου συνεδρίου της ΓΣΕΕ «έκοψε» 8 μαϊμού αντιπροσώπους της παράταξής του.

ΣΧΟΛΙΟ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ ΣΤΟ fb:

«Στο 38ο συνέδριο της ΓΣΕΕ ετερόκλητες δυνάμεις (ΠΑΣΚΕ-Παναγόπουλος-ΣΥΡΙΖΑ Φωτόπουλος-ΕΝΟΤΗΤΑ Γκιάτης-ΠΑΜΕ Πέρος) και προσπαθούν να «κοντύνουν» τη ΔΑΚΕ που πήρε αυτοδυναμία με ποσοστό 80% στα ναυπηγεία Ελευσίνας, 60% στην ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, 45% στον ΟΣΕ, 80% στα μπλε λεωφορεία (ΟΣΥ-ΟΑΣΑ), 55% στον ΗΛΠΑΠ, 70% στα ιδιωτικά νοσοκομεία, 75% στην Ομοσπονδία χημικής βιομηχανίας κλπ ενώ αυτοί βασίζονται στις ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ!!!

Η ΓΣΕΕ είναι ΘΕΣΜΟΣ! Το πρόσωπο  όμως του επί 17 χρόνια προέδρου και υπέργηρου ηλικιακά Παναγόπουλου κατέστησε την ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ πουκάμισο αδειανό !!! την ώρα που θρηνεί όλη η Ελλάδα για τους αδικοχαμένους των Τεμπών αυτοί που ο πολιτικός τους φορέας έχει καταποντιστεί και αυτοί που δεν ξεπερνούν επί σειρά ετών το 5% καίγονται οι μεν για να παραμείνουν κολλημένοι στις καρέκλες της συνδικαλιστικής εξουσίας και οι άλλοι για να εμφανίσουν την παράταξη τους 2η στη ΓΣΕΕ!!! Μόνο ντροπή και ΑΙΣΧΟΣ!!!»

Όπως είδατε, με βάση το παραπάνω σχόλιό του, ο κύριος αυτός αντί να σιωπήσει γιατί αποκαλύφθηκαν οι μαϊμουδιές του, απεναντίας ξεσάλωσε εντελώς. Μαϊμουδιές που επιβεβαίωσε και η απόφαση του δικαστηρίου αφού απέρριψε την προσφυγή που ο ίδιος έκανε μετά την απόφαση των συνέδρων του 38ου συνεδρίου να μην συμμετάσχουν οι συγκεκριμένοι 8 αντιπρόσωποι.

Έτσι λοιπόν, ιδιαίτερα μετα από αυτή την απόφαση, πότε από το βήμα του συνεδρίου, πότε στους διαδρόμους και πότε πάλι από τον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, λες και είχε 40 πυρετό, δεν ήξερε και δεν καταλάβαινε τι έλεγε και τι έκανε.

Είπε πολλά για όλους.

Για την ΠΑΣΚΕ

Για το ΠΑΜΕ

Για την ΕΝΟΤΗΤΑ

Για την παράταξη που είμαι επικεφαλής αλλά και για εμένα προσωπικά.

Όσον αφορά την παράταξή μου, το ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ, επειδή συμφωνήσαμε στο κόψιμο των μαμουδιών του, μας κατηγόρησε ότι είμαστε … ουρά και δεκανίκι της ΠΑΣΚΕ!

Ας βάλουμε όμως τα πράγματα στη θέση τους.

Σε ρωτώ Νίκο Κιουτσούκη: Πότε δεν θα ήμασταν ουρά και δεκανίκι της ΠΑΣΚΕ;

Όταν θα κλείναμε τα μάτια στις μαϊμούδες σου;

Όταν θα κλείναμε τα μάτια στα αδιάσειστα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στην επιτροπή πληρεξούσιών πότε από την ΠΑΣΚΕ πότε από το ΠΑΜΕ και που στις περισσότερες περιπτώσεις οδηγούσε σε ομόφωνη (πλην του εκπροσώπου της παράταξής σου) πρόταση της επιτροπής προς το σώμα των συνέδρων για κόψιμο των συγκεκριμένων αντιπροσώπων σου;)

Άκου Νίκο Κιουτσούκη:

Για το ποιος είναι ουρά ποιου σε παραπέμπω στη στάση της παράταξής σου και εσένα προσωπικά 12 χρόνια τώρα.

Το τι είναι το ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ το ξέρουν όλοι.

Μια ματιά στο τι είπα στο συνέδριο εκπροσωπώντας την παράταξη του ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ θα σε διαφωτίσει (όχι ότι δεν ξέρεις).

Εσύ Νίκο Κιουτσούκη για πολλούς λογούς  δεν έχεις δικαίωμα  να πιάνεις το ΕΜΕΙΣ-ΑΡΚΙ στο στόμα σου. Πολύ δε περισσότερο μεγάλε δημοκράτη όταν με την ψήφο σου(που σήμερα κλαψουρίζεις γιατί δεν σε..  παίζει η ΠΑΣΚΕ) πριν 3 χρόνια μας απέκλεισες από το προεδρείο της ΓΣΕΕ.

Το ξέχασες μεγάλε δημοκράτη;

Συμμετείχες(πρωτοστάτησες) στον αποκλεισμό μας  επειδή δεν άντεχες την κριτική που ασκούσαμε.

Μας απέκλεισες βάζοντας στο προεδρείο άλλη παράταξη που είχε 2 έδρες και όχι εμάς που είχαμε 3!!

Πάμε τώρα στην προσωπική επίθεση που μου έκανες.

Πριν αναφέρω (προς ενημέρωση όσων δεν ξέρουν)τι είπες και τι έγραψες, το πρώτο που θέλω να σου πω είναι ότι όσα είπες δείχνουν και αποκαλύπτουν ένα θλιβερό μικροαστό, ένα συνειδητό ψεύτη, ένα σκοτεινο πρόσωπο που είναι ντροπή που κατέχει τον τίτλο του συνδικαλιστή!

Συναδελφισσες φοι

Πριν πω τι είπε και τι έγραψε ο Νίκος Κιουτσούκης αισθάνομαι την ανάγκη να πω τα εξής για τους χαρακτηρισμούς που του αποδίδω.

Συνάδελφοι ξέρω ότι  δεν είναι ωραίο να χρησιμοποιεί κανείς είτε στον προφορικό είτε στον γραπτό λόγο του τέτοιες εκφράσεις. Ζητώ συγνώμη από εσάς(όχι από τον Νικο Κιουτσουκη)για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιώ. Όμως του αξίζουν γιατί αυτό που έκανε σε βάρος μου ήταν ανέντιμο και ανήθικο. Χρησιμοποίησε ψέματα. Διέδωσε ψέματα και όχι μόνο..  Εκανε και κάτι χειρότερο ακόμα το οποίο θα αναφέρω στη συνέχεια.

Συνάδελφοι τα χρόνια που πέρασαν έχω ασκήσει πολύ σκληρή κριτική απέναντι σε πρόσωπα και παρατάξεις. Ποτέ όμως ο λόγος μου δεν βασίστηκε σε ψέματα. Ποτέ δεν διέδωσα ψέματα για να πλήξω τον αντίπαλο μου όπως έκανε ο Νίκος Κιουτσουκης.

Την πολιτική συνδικαλιστική κριτική την δέχομαι την αντέχω όσο σκληρή και αν είναι. Εκείνο που δεν δέχομαι είναι τα βρώμικα κτυπήματα.

Επιεικώς του προσδίδω αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Του αξίζουν χειρότεροι.

Ας δούμε όμως τι είπε και τι έγραψε.

Συνειδητά είπε ψέματα (εν είδη κατηγορίας) ότι είμαι σύμβουλος του προέδρου της ΔΕΗ.

Με την παραπάνω φράση του που την ανήγγειλε ως έγκλημα καθοσιώσεως επιδίωξε να φτιάξει για μένα την εικόνα του διπρόσωπου και του ψευτο αριστερού  που από τη μια ενώ εμφανίζομαι ως αριστερός  από την άλλη την ιδιά ώρα συμβουλεύω τον πρόεδρο που τοποθέτησε η δεξιά κυβέρνηση!!

Όσον αφορά τι έγραψε στο fb παραθέτω αυτούσια δυο σχολια του και στη συνέχεια θα αιτιολογήσω ακόμα πιο πολύ τους χαρακτηρισμούς μου.

ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ ΣΤΟ FB

Πρώτο σχόλιο:

Επειδή στο 38ο συνέδριο της ΓΣΕΕ δεν υπήρξε δευτερολογία των παρατάξεων όπως συνηθίζεται οφείλω μια απάντηση στον συν. Νίκο Φωτόπουλο, ο οποίος ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ότι κατέχει θέση συμβούλου στο Διευθύνοντα σύμβουλο κ. Στάση αλλά δήλωσε ότι δεν τον συμβουλεύει!!!

Η πραγματικότητα λοιπόν είναι ότι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου ΕΜΕΙΣ ΑΡΚΙ μετά τη λήξη της θητείας του ως εκπρόσωπος των εργαζομένων, τοποθετήθηκε ως Σύμβουλος του συμβούλου της ΔΕΗ και απολαμβάνει υψηλό μισθό και όλα όσα προβλέπονται για αυτή τη θέση!!! Το εάν συμβουλεύει ή όχι τον διευθύνοντα δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο!!

Εάν νομίζει ότι είμαι συκοφάντης όπως δήλωσε από το βήμα του συνεδρίου δεν έχει παρά να προσφύγει στην δικαιοσύνη εναντίον μου!! Εάν πάλι θέλει μπορεί να δημοσιοποιήσει την θέση την οποία κατέχει προς άρση κάθε παρεξήγησης!!!

Δεύτερο σχόλιο:

Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΓΣΕΕ!!!

Για του λόγου το αληθές!!! Να πως επίσης ότι από πολέμιος του Παναγόπουλου και τις σφοδρές συγκρούσεις στο ΔΣ και στην Ε.Ε. στο 38ο συνέδριο της ΓΣΕΕ, ο ίδιος και η παράταξή δια του προέδρου της ΟΣΜΕ Θέμη Αμπλά και του προέδρου της ομοσπονδίας Ηλεκτρολόγων και νυν οικονομικού γραμματέα του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Φλέγγα Αλεξάνδρου αποτέλεσε το δεκανίκι της ΠΑΣΚΕ!! ΝΤΡΑΠΗΚΕ Η ΝΤΡΟΠΗ!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!!!

ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΥ

Νίκο Κιουτσούκη,

Δεν είσαι μόνο ένας απίστευτος ψεύτης, συκοφάντης,

Είσαι κάτι παραπάνω…

Είσαι ένας θλιβερός  μικροαστός που δόλια επιχειρεί να ενεργοποιήσει τα πιο αντιδραστικά αντανακλαστικά χαμηλότερα αμειβόμενων  εργαζομένων βάζοντας τους απέναντι μου . Σε αυτό θα σταθώ ιδιαίτερα στην συνέχεια.

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Με κατηγορείς (αν αυτό συνιστά κατηγορία και όχι το τι συμβουλεύει κάποιος) ότι είμαι σύμβουλος του προέδρου της ΔΕΗ.

Απαντώ: Είσαι ένας ασύγκριτος   ψεύτης και συκοφάντης. Είσαι  ψεύτης και συκοφάντης γιατί ενώ γνωρίζεις ότι δεν είναι έτσι, εσύ διαδίδεις ψέματα.

Συναδέλφισσες, -φοι

Η αλήθεια την οποία βεβαίως γνωρίζει ο συκοφάντης Κιουτσούκης είναι η εξής:

Εγώ και ο σ. Παντελής Καραλευθέρης μέλος της ΔΑΚΕ και μάλιστα σύνεδρος στο συνέδριο της ΓΣΕΕ(γιαυτο ισχυρίζομαι ότι γνώριζε την αλήθεια και απολύτως συνειδητά είπε ψέματα ο Νικος Κιουτσουκης-ούτε αυτόν δεν σεβάστηκε και εβαλε φωτογραφια του μαζι με την δικη μου στο fb ) επί 3 συνεχόμενες θητείες (συνολικά 9 χρόνια) ήμασταν ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ  εκπρόσωποι των εργαζομένων στο ΔΣ της ΔΕΗ ΑΕ.

Εδώ και 10 μήνες που έληξε η θητεία μας σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας και το καταστατικό της ΔΕΗ, στη βάση της πολύχρονης εμπειρίας που αποκομίσαμε όλα αυτά τα χρόνια ως μέλη του ΔΣ της ΔΕΗ, ενταχθήκαμε στην κατηγορία των ειδικών στελεχών.

 ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ.

ΑΛΛΗ Η ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΗ Η ΑΛΛΗ.

Τέτοια στελέχη (ειδικά στελέχη) αν όχι εκατοντάδες έχει δεκάδες  η ΔΕΗ.

Δεν ανήκουμε στο γραφείο του Προέδρου της ΔΕΗ, ούτε είμαστε σύμβουλοί του.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ.

Εγώ ανήκω στη Διεύθυνση Θερμοηλεκτρικής και υδραυλικής παραγωγής  με έδρα τον Ατμοηλεκτρικό σταθμό Κερατέας-Λαυρίου και ο σ. Καραλευθέρης στη Διεύθυνση λιγνιτικου κέντρου Δυτικής Μακεδονίας. Το αντικείμενο μας είναι η παρακολούθηση της μεταλιγνιτικης εξέλιξης.

Έκτοτε προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις εν λόγω διευθύνσεις και εξυπακούεται ότι ως μη σύμβουλοι του προέδρου ΠΟΤΕ δεν τον συμβουλέψαμε σε κάτι.

Συναδέλφισσες, -φοι

Στη βάση αυτής της πραγματικότητας την οποία γνωρίζει ο Νίκος Κιουτσούκης είναι ή δεν είναι συκοφάντης να λέει ότι είμαι σύμβουλος του προέδρου της ΔΕΗ για να δημιουργήσει εντυπώσεις;

Μάλιστα για να γίνει  πιστευτό το ψέμα του το αναφέρει σε 2  σημεία της ανάρτησης του. Συγκεκριμένα  γράφει ότι  «κατέχει  θέση συμβούλου στον ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ» και «τοποθετήθηκε ως Σύμβουλος του Συμβούλου της ΔΕΗ»

Ρωτώ συνάδελφοι έχω άδικο να χρησιμοποιώ αυτούς τους χαρακτηρισμούς;  Εσείς πως θα αντιδρούσατε;

Το ότι γνωρίζει ότι δεν είμαι σύμβουλος του προέδρου της ΔΕΗ αποδεικνύεται και από τη γελοιότητα που γράφει  ότι … «το αν συμβουλεύω ή όχι τον Διευθύνοντα δεν παίζει κανένα ρόλο!!!»

Νικο Κιουτσούκη, εάν δεν τον συμβουλεύω τι σύμβουλος του είμαι;

Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό εξευτελίζεσαι;

Συναδέλφισσες, -φοι

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πάω τώρα παρακάτω στην σημαντικότερη αθλιότητα που έκανε ο δόλιος μικροαστός (που δεν διαφέρει σε τίποτα από όσους βάζουν εργαζόμενους απέναντι σε εργαζόμενους) Νίκος Κιουτσούκης.

Πέρα από τα ψέματα που είπε και έγραψε ότι δήθεν είμαι σύμβουλος του Προέδρου της ΔΕΗ, έγραψε ότι απολαμβάνω υψηλό μισθό και όλα όσα προβλέπονται από τη θέση αυτή!

Παρακολουθήστε, κοιτάξτε συνάδελφοι πως βάζει, πως ρίχνει το δηλητήριο και πως   σπέρνει τη διχόνοια (σαν τα παπαγαλάκια του συστήματος που χρόνια τώρα καλλιεργούν τον κοινωνικό αυτοματισμό) στις ψυχές των χαμηλότερα αμειβόμενων εργαζόμενων ή των ανέργων συνανθρώπων μας!!

Ντροπή !

Ξεσκεπάστηκες εντελώς. Αντιλαμβάνεσαι τι κάνεις ή δεν σου έμεινε καθόλου μυαλό;

Νικο Κιουτσούκη, αν νομίζεις ότι με αυτό το δόλιο τρόπο θα με διαχωρίσεις από τους εργαζομένους που αμείβονται πολύ χαμηλά ή τους άνεργους συνανθρώπους μας είσαι πολύ γελασμένος.

Εσύ εκτίθεσαι και όχι μόνο ως ψεύτης αλλά ως δόλιος!!

Νίκο Κιουτσούκη, απευθύνεσαι σε ένα συνδικαλιστή που ποτέ δεν χρησιμοποίησε τη θέση του για να μπει και ποτέ δεν μπήκε σε καμία επιτροπή.

Απευθύνεσαι σε ένα συνδικαλιστή που το πρώτο που κάνει χρόνια τώρα είναι να αναδεικνύει τις τεράστιες ταξικές αντιθέσεις και αδικίες σε βάρος του κόσμου της εργασίας και των συνταξιούχων. Εκατοντάδες οι ομιλίες μου γι αυτό. Στο συνέδριο του ΕΚΑ, στο συνέδριο της ΓΕΝΟΠ, στο συνέδριο της ΓΣΕΕ, παντού. Άκουσέ τες και τρέξε να κρυφτείς.

Συναδέλφισσες, -φοι

Από τα παραπάνω αδιαμφησβήτητα:

 ότι δεν ανήκω στο Γραφείο Διοίκησης,

ότι δεν ανήκω στο Γραφείο του Προέδρου,

ότι δεν είμαι σύμβουλος του προέδρου,

είναι φανερό ότι ο μισθός μου δεν είναι μισθός συμβούλου και σε καμία περίπτωση αυτός που υπονοεί ο δολιος Νικος  Κιουτσούκης.

Ο μισθός μου είναι αυτός που προβλέπεται από τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που με σκληρούς αγώνες 50 χρόνια τώρα έχει υπογράψει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ συν το επίδομα του ειδικού στελέχους.

Είναι ο μισθός ενός εργαζομένου με 37 χρόνια υπηρεσία και για την ακρίβεια( μαζί με το επίδομα του ειδικού στελέχους) μικρότερος αν όχι χιλιάδων σίγουρα πολλών εκατοντάδων  εργαζομένων της επιχείρησης που δικαιολογημένα εκ της θέσης τους αμείβονται περισσότερο.

Εξυπακούεται βέβαια ότι πέρα του μισθού μου (γιατί υπονόησε ότι μπορεί να έχω και άλλες απολαβές) δεν έχω καμία απολύτως.

Νίκο Κιουτσούκη

Κλείνοντας αυτή την πρώτη απάντηση  μια και μίλησες για υψηλούς μισθούς και απολαβές, σου κάνω μία ερώτηση:

Τολμάς να δημοσιοποιήσεις τις φορολογικές σου δηλώσεις των τελευταίων 12 ετών;

Τολμάς να μας πεις πόσες θέσεις κατείχες και κατέχεις;

Υ.Γ. 1 Τους συντρόφους μου μην τους πιάνεις στο στόμα σου. Κινούνται και δρουν με βάση τις αποφάσεις της παράταξης μας.

Υ.Γ.2 Η εξήγηση που δίνω για την προσωπική επίθεση που μου κάνεις είναι μια. Την ξέρεις και την ξέρω. Το θέμα είναι ότι την ξέρουν πολλοί και γελάνε μαζί σου. Για να χαλαρώσεις λίγο και να μη σου έρθει κανένας ντουβρουτζάς, σου λέω ηρέμησε καρεκλοκένταυρε, ακόμα δεν είναι σίγουρο….έχεις ελπίδες…