Ανακοινώνονται αύριο τα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας των παρόχων για τον μήνα Νοέμβριο

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοινώνονται αύριο τα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας των παρόχων για τον μήνα Νοέμβριο

Από το facebook του, Γιώργου Αδαμίδη : ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ … ΣΥΝΕΧΕΙΑ;

Ανακοινώνονται αύριο τα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας των παρόχων για τον μήνα Νοέμβριο. Μετά το αναίτιο ράλι αυξήσεων τους προηγούμενους μήνες, παρά την υποτιθέμενη κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής και τις ληστρικές μεθοδεύσεις των παρόχων με τις ευλογίες της κυβέρνησης λόγω επιδοτήσεων, συνέχισαν να απομυζούν τον ελληνικό λαό με εξωφρενικές τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Οι πάροχοι ενώ αγόραζαν από το χρηματιστήριο ενέργειας τον μήνα Σεπτέμβριο 415 €/MWh πουλούσαν στους καταναλωτές 790 €/MWh δηλ. με καπέλο 375 €/MWh, ενώ τον μήνα Οκτώβριο (μέχρι σήμερα) αγοράζουν με 240 €/MWh και πουλάνε 600 €/MWh δηλ. με καπέλο 360 €/MWh.

Ας ελπίσουμε ότι οι ανακοινώσεις αυτή τη φορά θα εναρμονιστούν με την κατακόρυφη πτώση της τιμής του Φυσικού Αερίου και θα περιοριστεί η αισχροκέρδεια που έχει γονατίσει την ελληνική κοινωνία.

Αν αυτό δεν συμβεί οφείλει επιτέλους κάποτε η κυβέρνηση να παρέμβει και να σταματήσει αυτή την αποθησαύριση δυσθεώρητων κερδών που βγαίνουν από τις τσέπες των Ελλήνων καταναλωτών και καταλήγουν στους λογαριασμούς του καρτέλ της ενέργειας. Αλλιώς είναι συμμέτοχη στο πλιάτσικο των κόπων και της περιουσίας του ελληνικού λαού.