Συνέντευξη του Κώστα Κεχαγιόγλου στο REAL FM σχετικά με τα ζητήματα των ανθρώπων του Πολιτισμού

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Συνέντευξη του Κώστα Κεχαγιόγλου στο REAL FM σχετικά με τα ζητήματα των ανθρώπων του Πολιτισμού

Ο πρόεδρος της Παν. Ομοσπονδίας Θεάματος Ακροάματος Κώστας Κεχαγιόγλου σε συνέντευξη στο REAL FM  και στην εκπομπή των Γ. Χουδαλάκη – Γ. Μιχελάκη

Ο κ. Κεχαγιόγλου έθεσε επιτακτικά τα ζητήματα της καταβολής αποζημιώσεων για τους μήνες Απρίλιο και τον Μάιο, καθώς όπως είπε οι ζωντανές εκδηλώσεις ανοίγουν επίσημα μόλις στις 28 Μαΐου. Έθεσε ζήτημα παράτασης στήριξης των εργαζομένων και μετά το άνοιγμα, δεδομένων των περιορισμών στην πληρότητα, που σίγουρα θα επηρεάσουν τον αριθμό των απασχολούμενων και της επίλυσης της αδικίας για όσους έκαναν την εγγραφή τους στο μητρώο μετά τις 10 Ιανουαρίου.

Συμπλήρωσε ότι δεν πρέπει να μετατοπιστεί η ευθύνη προς το κοινό και τους εργαζόμενους. 

Η ερχόμενη σεζόν διαφαίνεται δύσκολη με τη χωρητικότητα στο 50% και χωρίς καμία θεσμική κατοχύρωση ή κίνητρο.

Θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι οι εκδηλώσεις θα γίνουν με διαφανείς εργασιακές συνθήκες, συμβάσεις και πληρωμένες πρόβες.

Τέλος είναι επιτακτική η συνάντηση για τα μεγάλα προβλήματα στήριξης των ανθρώπων με  τον Υφυπουργό Πολιτισμού κ Γιατρομανωλάκη και με την Γεν. Γραμματέα Υπουργείου Εργασίας κ. Στρατινάκη.

Ακουστέ το απόσπασμα: