Υποχρεωτικά τα self test αλλά όχι δωρεάν για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα αυτή την εβδομάδα

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Υποχρεωτικά τα self test αλλά όχι δωρεάν για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα αυτή την εβδομάδα

Κυβερνητικό μπάχαλο και στα υποχρεωτικά self test των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα καθώς είναι υποχρεωτικά αλλά με κυβερνητική εντολή οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να τα προμηθευτούν δωρεάν από τα φαρμακεία.

Μπορεί από χθες Δευτέρα να άνοιξε πανηγυρικά η εστίαση γιατί κατά την κυβέρνηση πηγαίνουμε καλά και κερδίζουμε την μάχη με τον covid-19 ακόμα και με γεμάτες ΜΕΘ και 70 νεκρούς την ημέρα . Μπορεί σύμφωνα με την ΥΑ που δημοσιεύτηκε στο ΦEK 1588/19-04-2021 τα self test για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα να είναι υποχρεωτικά. Μπορεί να επιβάλλονται πρόστιμα σε εργαζόμενους και επιχειρήσεις που δεν τα έχουν έχουν πραγματοποιήσει αλλά μετά από εντολή της κυβέρνησης αυτά να μην χορηγούνται δωρεάν στους εργαζόμενους γ αυτή την εβδομάδα. Ναι και όμως μπορεί.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους εργαζόμενου και τους εργοδότες σήμερα το πρωί καθώς ενημερώθηκαν από τα φαρμακεία ότι με δελτίο τύπου της κυβέρνησης των αρίστων αναστέλλεται η χορήγηση

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους εργαζόμενου και τους εργοδότες σήμερα το πρωί καθώς ενημερώθηκαν από τα φαρμακεία ότι με δελτίο τύπου της κυβέρνησης των αρίστων αναστέλλεται η χορήγηση των δωρεάν self test για τις υπόλοιπες ομάδες δικαιούχων (δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι).

Τα ερωτήματα πολλά η απάντηση απλά αστεία «για να διευκολυνθεί η χορήγηση των τεστ σε εκπαιδευτικούς και μαθητές . Στην ερώτηση γιατί δεν ενημέρωσαν από την προηγούμενη βδομάδα η απάντηση είναι γιατί μπορούσαν.

https://re-union.gr/