ΠΟΕΕΤ: 20 Απριλίου διαδηλώνουμε – Βαρεθήκαμε τα ψέματα της κυβέρνησης

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΟΕΕΤ: 20 Απριλίου διαδηλώνουμε – Βαρεθήκαμε τα ψέματα της κυβέρνησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΕΤ

13/04/2021

Οι εργαζόμενοι του κλάδου Επισιτισμού – Τουρισμού παρόλο που όλο αυτό το διάστημα σεβαστήκαμε το πρόβλημα της πανδημίας και δεν πήγαμε σε κινητοποιήσεις μαζικές, αντίθετα κ. Πρωθυπουργέ ήρθαμε 3 άτομα με ένα πανό, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου μετά από τις επανειλημμένες μας αιτήσεις για συνάντηση μαζί σας και εσείς αντί να μας δεχτείτε δώσατε εντολή να μας συλλάβουν!!!

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 20/04/2021 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Ένα χρόνο τώρα μας έχετε στα 534€ όσοι από εμάς είναι τυχεροί και δουλεύουν 12 μήνες το χρόνο!

Οι εποχικά εργαζόμενοι τους δώσατε για 5 μήνες από 400€ (3 μήνες επιδότηση και 2 μήνες παράταση) ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ! Και όσο σας θυμόμαστε να δηλώνετε πως δεν μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να ζει με 800€ τον μήνα, τότε πραγματικά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε να κλάψουμε η να γελάσουμε!

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 20/04/2021

Γιατί βαρεθήκαμε τα ψέματα του Υπουργού Εργασίας για το πότε θα φανούν τα ένσημα στον ΕΦΚΑ από τις μονομερή δηλώσεις αναστολής σύμβασης! Ακόμα ο κ. Χατζηδάκης και το επιτελείο του δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βγάλει άκρη και οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να πάρουν τα επιδόματα που δικαιούνται από τον ΕΦΚΑ π.χ. το επίδομα λοχείας!

Και σαν να μην έφτανε αυτό ζητάτε από τους εργαζόμενους που ήταν σε μονομερή αναστολή σύμβασης να επιστρέψουν την μείωση ενοικίου 40% στους ιδιοκτήτες των ακινήτων!

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 20/04/2021

Γιατί κ. Μητσοτάκη παραμονές των ευρωεκλογών τον Ιούλιο του 2019 σαν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητήσατε να μας δείτε μαζί με τους ξενοδόχους στα γραφεία της ΠΟΞ και μας υποσχεθήκατε τότε την διατήρηση των ΚΛΑΔΙΚΩΝ συμβάσεων εργασίας στο ακέραιο, μόνο που……. Επί των ημερών σας έχουμε υπογράψει 5 κλαδικές συμβάσεις εργασίας και καμιά δεν έχει κηρυχτεί υποχρεωτική κ. «Αλέξη» Μητσοτάκη!

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ 650€

ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ