ΠΟΣΠΕΡΤ: Όσοι από τους συνδικαλιστές δεν έχουν την Κυβερνητική Πιστοποίηση του «ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ» Συλλαμβάνονται

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΠΟΣΠΕΡΤ: Όσοι από τους συνδικαλιστές δεν έχουν την Κυβερνητική Πιστοποίηση του «ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ» Συλλαμβάνονται

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ             

Αγ. Παρασκευή  16/12/2020

ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ «ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ» ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

 Σήμερα  κάποιοι «θρασείς» της κατώτερης τάξης, κάποιοι εχθροί της  «ανάπτυξης», κάποιοι «υγειονομικά επικίνδυνοι»  και «ευπαθείς»  στα μνημόνια, στους κορωνοϊούς και στους  «υιούς» του Φρήντμαν συνδικαλιστές , τόλμησαν να  σηκώσουν απέναντι από το Μέγαρο  των «Μαξίμων» της κοινωνίας, ένα πανώ στο οποίο είχε αποτυπωθεί  η κραυγή  της απόγνωσης  που βγαίνει από τα στόματα δεκάδων χιλιάδων  εργαζόμενων στους κλάδους του επισιτισμού και του τουρισμού.

 Αυτή η «θρασύτατη» παραβίαση της  «ανεμελιάς  των  ανακτόρων»  του επιτελικού κράτους, αυτή η «αισθητική παραφωνία»  της  νεοφιλελεύθερης «αρμονίας» του προστατευμένου από την …πλέμπα  αριστοκρατικού  κυβερνητικού τοπίου, αυτή η «υγειονομική απειλή»  μιας χούφτας  συνδικαλιστών  με μάσκες, που δεν είχαν προβλέψει να βρίσκονται τουλάχιστον πάνω  σε μια καρότσα φορτηγού  τραγουδώντας  «Πάμε στον Άδωνι για καφέ», ήταν πολύ φυσικό  να προκαλέσει τα γνωστά  κυβερνητικά  αντανακλαστικά  και να καταλήξει στην σύλληψή τους  από τις  αστυνομικές δυνάμεις, που ασφαλώς ξέρουν να «ερμηνεύουν»  όπως  …πρέπει (με το «λεξικό Χρυσοχοϊδη»)  και το Σύνταγμα και τους νόμους.

 Η σημερινή σύλληψη του γ. γραμματέα του ΕΚΑ, του προέδρου και του γ. γραμματέα της Ομοσπονδίας Επισιτισμού Τουρισμού, είναι μόνο η αρχή.

 Εάν  σήμερα όλοι μαζικά  δεν  αντιδράσουμε  και σε αυτήν  την επίδειξη «ισχύος»  του επιτελικού κράτους  της  νέας και παλιάς  «αριστοκρατίας», τότε  ακόμα και η απλή επιβίωση όλων όσων  δεν ανήκουν σε αυτήν την τάξη  θα είναι απλά θέμα …τύχης.