ΟΣΥ : Κατέβασαν τους πίνακες επιτυχόντων και μετά….ανέβασαν άλλους!

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΟΣΥ : Κατέβασαν τους πίνακες επιτυχόντων και μετά….ανέβασαν άλλους!

Τραγελαφικές καταστάσεις πραγματικά απο την Κυβέρνηση των “Αρίστων”.Στο λογισμικό του ΑΣΕΠ ρίχνει την ευθύνη η διοίκηση της ΟΣΥ για τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της βαθμολόγησης για τους υποψήφιους εργαζόμενους τα οποία στη συνέχεια αποσύρθηκαν για να αντικατασταθούν με νέα στα οποία η βαθμολογία και η σειρά κατάταξης ήταν διαφορετική.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει: «Διευκρινίζουμε ότι εκ παραδρομής για σύντομο χρονικό διάστημα είχαν αναρτηθεί πίνακες αποτελεσμάτων οι οποίοι είχαν ορισμένα λάθη, λόγω λάθους του λογισμικού. Κατόπιν συνεννόησης με το ΑΣΕΠ, έγιναν οι αναγκαίες διορθώσεις και για αυτόν τον λόγο δόθηκε μια ημέρα παράταση στην προθεσμία των ενστάσεων, η οποία πλέον είναι έως και την πάροδο της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου 2020.

Σημειώνεται ότι 24 και πλέον ώρες μετά τη δημοσίευση των νέων αποτελεσμάτων, η ΟΣΥ δεν είχε διευκρινίσει για ποιο λόγο απέσυρε τα αρχικά αποτελέσματα και δημοσίευσε νέα, κάτι που είναι αντίθετο με κάθε έννοια διαφάνειας.

Οι διευκρινίσεις της εταιρείας ήρθαν μόνο μετά τις οχλήσεις που δέχτηκε από το Athens Transport και άλλα μέσα.

Αρχικό άρθρο:

Ερωτηματικά προκλήθηκαν από τη δημοσίευση από την ΟΣΥ των αποτελεσμάτων αξιολόγησης υποψηφίων για την πλήρωση 367 θέσεων οδηγών λεωφορείων και 56 θέσεων τεχνιτών διαφόρων ειδικοτήτων.

Τα αρχεία των αποτελεσμάτων δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα της ΟΣΥ το βράδυ της Τετάρτης 9 Δεκεμβρίου (η ανακοίνωση μαζί με τους συνδέσμους προς τα αρχεία αυτά δημοσιεύτηκε και στη δική μας σελίδα). Την Πέμπτη όμως η ΟΣΥ αρχικά κατέβασε τα αποτελέσματα από τη σελίδα της και στη συνέχεια ανέβασε νέα.

Συγκρίνοντας μέρος των αποτελεσμάτων, φαίνεται ότι τόσο η βαθμολόγηση των υποψηφίων, όσο και η σειρά κατάταξής τους είναι διαφορετικές στα νέα αποτελέσματα.

Το Athens Transport πληροφορήθηκε σχετικά τα όσα συνέβησαν από υποψηφίους οι οποίοι αρχικά εξέφρασαν την απορία τους για το γεγονός πως τα αποτελέσματα που δημοσιεύτηκαν στη σελίδα της ΟΣΥ δεν ήταν πλέον διαθέσιμα και στη συνέχεια, όταν δημοσιεύτηκαν τα νέα αρχείαγια την αλλαγή της βαθμολογίας τους και της σειράς κατάταξής τους στο διαγωνισμό (οι σύνδεσμοι προς τα αρχεία που είχαν αντιγραφεί και στο δικό μας άρθρο ενημερώθηκαν αργότερα).

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Παρασκευής δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΣΥ με την οποία εγκρίνονται τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των υποψηφίων.

Το Athens Transport απευθύνθηκε τόσο στην ΟΣΥ όσο και στο ΑΣΕΠ ζητώντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διπλή δημοσίευση των αποτελεσμάτων του συγκεκριμένου διαγωνισμού, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει λάβει κάποια απάντηση.

http://mixanodigoiose.blogspot.com