Διάλυση διαδιακασιας στο Εργατικό Κέντρο Ευβοίας

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Διάλυση διαδιακασιας στο Εργατικό Κέντρο Ευβοίας

Συνεχεια Τραμπουκισμων Στο Εργατικο Κεντρο Ευβοιας

Συνεχίζοντας την τακτική, που εφαρμόζουν Πανελλαδικά, ( ότι δεν ελέγχουμε το καταστρέφουμε), η δύναμη της ΤΑΞΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (ΠΑΜΕ),  για τρίτη φορά, τον τελευταίο μήνα, διαλύει το  νόμιμα καλεσμένο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, με τραμπουκισμούς και απόπειρες ξυλοδαρμού.

Καταστρατηγώντας πλήρως το Καταστατικό του Εργατικού Κέντρου, σχετικά με τα όσα προβλέπει για την Προκήρυξη του Συνεδρίου, δεν κατέθεσαν στις νόμιμες ημερομηνίες (14/2/2018) τα δικαιολογητικά – έγγραφα νομιμοποίησης των Σωματείων, που έχουν διενεργήσει εκλογές, αλλά προτίμησαν να τα καταθέσουν λίγο πριν το Δ.Σ., που θα γινόταν η νομιμοποίηση τους (20/2/2018).

Αυτή την τακτική την ακολουθούν χρόνια και δεν γίνεται τυχαία.

Σκοπός της είναι να μην υπάρχει επαρκής χρόνος για έλεγχο της νομιμότητάς τους.

Επιπροσθέτως, και πέρα από αυτό, δεν τήρησαν ούτε ημερομηνίες κατάθεσης των υποψηφιοτήτων και ανακοίνωσαν ότι και αυτές θα τις καταθέσουν παραμονές των εκλογών.

Τέλος, όταν μπήκε το θέμα των ταμειακώς εντάξει Σωματείων, για ακόμη μια φορά ποίησαν την νήσσαν, όπως το κάνουν πολλά χρόνια, μην πληρώνοντας σχεδόν ποτές τις νόμιμες εισφορές τους.

Δυστυχώς γιαυτούς οι μάσκες έπεσαν και οι σκοπιμότητες τους είναι πλέον ολοφάνερες.

Εμείς, ως υπεύθυνο Διοικητικό Συμβούλιο, αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα των στιγμών και κυρίως τα τεράστια προβλήματα του κόσμου της εργασίας, παρά τους προπηλακισμούς, θα επιχειρήσουμε να ξανασυνεδριάσουμε το Διοικητικό Συμβούλιο  και να οδηγήσουμε το Εργατικό Κέντρο στις εκλογικές του διαδικασίες.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε αυτή τη φορά να πρυτανεύσει η σοβαρότητα και η ωριμότητα και κυρίως ο σεβασμός στους δοκιμαζόμενους εργαζόμενους.

Μετά τα χθεσινά γεγονότα (διάλυση της συνεδρίασης του Δ.Σ.), δυστυχώς εκ των πραγμάτων, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί το Συνέδριο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Με στόχο να πραγματοποιηθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του ΜΑΡΤΙΟΥ, ΤΗΡΟΥΜΕΝΩΝ, όλων όσων προβλέπει το Καταστατικό,  ΚΑΛΟΥΜΕ νέα ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δ.Σ. την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και ώρα 8μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ.