Απεργία της Nissan στην Βαρκελώνης: αλληλεγγύη από τους εργαζόμενους της FCA Cassino!

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Απεργία της Nissan στην Βαρκελώνης: αλληλεγγύη από τους εργαζόμενους της FCA Cassino!

Βίντεο αλληλεγγύης από τον Delio Fantasia, εργαζόμενο της FCA στο Cassino και τον επαρχιακό γραμματέα του FLMU-CUB: Οι εργαζόμενοι του Cassino υποστηρίζουν τον αγώνα των εργατών της Nissan στη Βαρκελώνη που απεργούν από τις 4 Μαΐου ενάντια στην απόφαση της εταιρείας να κλείσει το εργοστάσιο.

Ενάντια σε μια ποινή ανεργίας και πείνας, επιπλέον κατά τη διάρκεια της πανδημικής κρίσης, για 3.000 οικογένειες!

Για την απαλλοτρίωση χωρίς αποζημίωση του εργοστασίου, υπό τον έλεγχο των ίδιων των εργαζομένων!

Εκ μέρους της συνδικαλιστικής οργάνωσης FLMU στο Cassino, εκφράζω την απόλυτη αλληλεγγύη μου στους συναδέλφους μεταλλουργούς στην Nissan Montcada για τον αγώνα που διεξάγουν από τις 4 Μαΐου. Η δική μας δεν είναι μόνο μια τυπική αλληλεγγύη αλλά και μια ουσιαστική, διότι ο αγώνας των μεταλλουργών, των αυτοκινητοβιομηχανιών από όλη την Ευρώπη πρέπει να περιλαμβάνει όλους τους εργαζομένους , διότι το πρόβλημα είναι κοινό στους εργαζόμενους από όλη την Ευρώπη.

Το κλείσιμο του εργοστασίου της Nissan Montcada είναι μια ισχυρή σύγκρουση με τα κέρδη, τα κέρδη που συγκεντρώθηκαν τον τελευταίο χρόνο, ιδίως τους τελευταίους εννέα μήνες, τα οποία δεν δικαιολογούν απολύτως το κλείσιμο του εργοστασίου στην Ισπανία. Η αλληλεγγύη μας έρχεται και hasta la victoria siempre!