Α. Νεφελούδης: Έρχονται χειρότερα για τους εργαζόμενους από την κυβέρνηση του ΣΕΒ

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Α. Νεφελούδης: Έρχονται χειρότερα για τους εργαζόμενους από την κυβέρνηση του ΣΕΒ

Μέσα σε 100 ημέρες οι εργαζόμενοι έχουν μείνει απροστάτευτοι και θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα από την κυβέρνηση… προεκλογικής απάτης του Μητσοτάκη και του υφυπουργού του ΣΕΒ που έκανε την προσφυγή κατά της αύξησης του κατώτατου, είπε ο Ανδρ. Νεφελούδης Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά.

Ο κ. Νεφελούδης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της προηγούμενης ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας να υπάρξουν ξανά και να επεκταθούν οι κλαδικές συμβάσεις. «Μας έλεγαν οι εργαζόμενοι -και ειδικά του επισιτισμού & τουρισμού, του τουρισμού εν γένει, ότι το 2019 θα ήταν ο καλύτερος χρόνος στον τομέα της εργασίας για τον κλάδο, γιατί είχαμε επεκτείνει και την κλαδική των ξενοδοχοϋπαλλήλων και όποια άλλη αφορούσε συνολικά τον χώρο, μικρά καταλύμματα, μεσαία, κτλ.», όπως είπε. «Αυτό όλο έχει αποδιαρθρωθεί τώρα … το αναπτυξιακό είναι νομοσχέδιο εξόφλησης γραμματίων σε συμφέροντα».

«Οι 100 ημέρες Μητσοτάκη αποδεικνύουν αυτό που λέγαμε προεκλογικά, αυτή η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση προεκλογικής απάτης. Δεν παω στις Πρέσπες, το Μάτι, το προσφυγικό, όπου εκεί στην ΝΔ εξέθρεψαν εθνικιστικά, ρατσιστικά, αντιανθρώπινα χαρακτηριστικά … θα μείνω σε αυτά … Είχαμε πει στον κόσμο να δει, τις θέσεις του ΣΕΒ, ό,τι είχε αναρτηθεί στις μελέτες του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών για την οικονομία και κυρίως τα εργασιακά».

«Έτσι όπως είναι τα πράγματα, οι εργαζόμενοι είναι τελείως απροστάτευτοι και θα γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα», εκτίμησε ο ίδιος, υπογραμμίζοντας ότι είναι πλέον υφυπουργός Συντονισμού Κυβερνητικού Έργου (ο Άκης Σκέρτσος) ο άνθρωπος που έκανε για τον ΣΕΒ την προσφυγή ώστε να μην υλοποιηθεί η αύξηση του κατώτατου μισθού ιδιαίτερα όσον αφορά τις τριετίες.

ΠΗΓΗ: stokokkino.gr