Το ΠΑΜΕ, συνεχίζει απτόητο την πορεία του προς τον πάτο

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Το ΠΑΜΕ, συνεχίζει απτόητο την πορεία του προς τον πάτο
Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση:
Το ΠΑΜΕ, συνεχίζει απτόητο την πορεία του προς τον πάτο, που κατά πως φαίνεται δεν τον έχει πιάσει ακόμα!
Η ηγεσία του ΠΑΜΕ, έχει αναγάγει την γκαιμπελίστικη προπαγάνδα σε υπ’ αριθμόν ένα εργαλείο, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει εντελώς τους εργαζόμενους και να δικαιολογήσει τις τραγικές επιλογές της ακραίας βίας και των μαφιόζικων τραμπουκισμών, που κορυφώθηκαν στα συνέδρια της ΟΙΥΕ και της ΓΣΕΕ, και άφησαν τις μεγαλύτερες συνδικαλιστικές οργανώσεις της χώρας χωρίς εκλεγμένες διοικήσεις.
Βέβαια, οι συνδικαλιστικοί ηγέτες του ΠΑΜΕ δεν είχαν κανένα απολύτως «ταξικό» συνειδησιακό πρόβλημα να αποδεχθούν το δικαστικό τους διορισμό και να συνεχίζουν τον κατήφορό τους και από θεσμικές θέσεις.
Αντί λοιπόν να απολογηθούν απέναντι στους εργαζόμενους, διότι με αυτές τις τακτικές που επέλεξαν, αποδείχθηκε η αγαστή τους συνεργασία και σύμπλευση με τις Κυβερνήσεις και τον ΣΕΒ, με σκοπό τα συνδικάτα να μείνουν ακέφαλα και αδύναμα, συνεχίζουν στον ίδιο κατήφορο χωρίς αιδώ!
Με την πρόσφατη δε γκαιμπελίστικη ανακοίνωση και τις φωτογραφίες για τη «ΓΣΕΕ – προεκλογικό κέντρο της ΝΔ», προσπαθούν να ψαρέψουν σε θολά νερά μπερδεύοντας τις δραστηριότητες της ΔΑΚΕ (με τις οποίες συγκεκριμένες πρακτικές διαφωνούμε απόλυτα) με τις θεσμικές συναντήσεις της ΓΣΕΕ με Κυβέρνηση και εργοδότες (στις οποίες τα στελέχη του ΠΑΜΕ επί σειρά ετών συμμετείχαν κατά το παρελθόν!).
Στο αφήγημά τους, εμπλέκουν και την ΕΑΚ, της οποίας η πορεία και οι θέσεις είναι σταθερές, διάφανες και ξεκάθαρες, τόσο σε ότι αφορά τη λειτουργία της ΓΣΕΕ και τις τεράστιες ευθύνες (που εκτός από ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ) έχει και το ΠΑΜΕ, όσο και για την ανάγκη της ταξικής ανασυγκρότησης του συνδικαλιστικού κινήματος γενικότερα με ενότητα στη δράση.
Ας σταματήσουν λοιπόν.