Ανακοίνωση Σωματείου Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Ν. Καστοριάς

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ανακοίνωση Σωματείου Υπαλλήλων & Εμποροϋπαλλήλων Ν. Καστοριάς

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Καστοριάς, καταδικάζει την εισβολή του ΠΑΜΕ στο συνέδριο της ΟΙΥΕ (Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας) και τις επιθέσεις σε εργαζόμενους –συνέδρους.
Η απάντηση στα φαινόμενα παθογένειας και των ψεύτικων διλημμάτων του συνδικαλιστικού κινήματος την τελευταία 20ετία ( σωματεία σφραγίδες, έλλειψη διαφάνειας στη ανάδειξη συνδικαλιστικών εκπροσώπων, εργοδοτικός συνδικαλισμός), δεν μπορεί να είναι οι τραμπουκισμοί και δυστυχώς παραπέμπουν σε άλλους χώρους που καμία σχέση δεν έχουν με τους εργαζόμενους και τους αγώνες τους.
Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων κ΄ Εμποροϋπαλλήλων, καλεί τους εργαζόμενους , να γυρίσουν την πλάτη σ΄ αυτό το πλήρως απαξιωμένο στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων μοντέλο συνδικαλισμού, και να δώσουν τις μάχες τους, με την πραγματική και όχι κατ΄ εικόνα συμμετοχή τους στα πρωτοβάθμια σωματεία τους, που είναι και ο πυρήνας κάθε διεκδίκησης, αγώνα και κεκτημένων δικαιωμάτων για τις πραγματικές τους ανάγκες.
Να αγωνιστούν για την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, για καλύτερους όρους και συνθήκες εργασίας, για ουσιαστικές παρεμβάσεις στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα ώστε να περιφρουρήσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα, μένοντας μακριά από κομματικά ,εργοδοτικά ή αλλα συμφέροντα που έχουν εκφυλίσει το συνδικαλιστικό κίνημα και έχουν ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου σε πρακτικές βίας και τραμπουκισμού

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΥΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ