ΣΥΔΑΠΤΤ: Στήριξη των πληγέντων στην Β. Εύβοια

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο ΣΥΔΑΠΤΤ: Στήριξη των πληγέντων στην Β. Εύβοια
ΚΡΑΥΓΗ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ Β. ΕΥΒΟΙΑ

Στήριξη των πληγέντων από την πυρκαγιά στη Β. Εύβοια

Την στιγμή που εικόνες καταστροφής και απελπισίας μας κατακλύζουν για 8η ημέρα από τα μέτωπα της φωτιάς στην Β. Εύβοια, είναι η ώρα να φτιάξουμε μια ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που έχασαν σε μια εβδομάδα τους κόπους μιας ζωής.

Η οικολογική καταστροφή των τελευταίων ημερών, με 882.280 στρέμματα δάσους να έχουν γίνει στάχτη σε όλη τη χώρα, υποβαθμίζει το φυσικό περιβάλλον για όλους μας.Το ΔΣ του Συλλόγου μας αποφάσισε να βοηθήσει τους πληγέντες από την πυρκαγιά και σε συνεργασία με τους συναδέλφους του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας να συγκεντρώσει χρήματα για τις πρώτες ή άλλες ανάγκες των συμπολιτών μας.

Όσοι –ες θέλετε να βοηθήσετε, μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό του Συλλόγου (080 /004979-44 Εθνική Τράπεζα ) με την ένδειξη ΦΩΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ.

Ας μην αφήσουμε μόνους απέναντι στις συνέπειες της κλιματικής κρίσης, αβοήθητους, παντελώς εγκαταλελειμμένους στη μάχη με τις αναζωπυρώσεις, τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αλλά συγχρόνως μας δίνουν μαθήματα κοινωνικής διαθεσιμότητας και αλληλεγγύης.

Το Δ.Σ.