Κατηγορία: Ανακοινώσεις Σωματείων Ομοσπονδιών

ΕΣΗΕΑ: Αλληλεγγύη στους 45 Τούρκους δημοσιογράφους που απολύθηκαν από τη Hurriyet

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανταποκρινόμενο στο αίτημα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΕΟΔ) και σε ένδειξη αλληλεγγύης στις νομικές διεκδικήσεις των 45 Τούρκων συναδέλφων της ημερήσιας εφημερίδας Hurriyet απέστειλε χρήματα… Read more »

Η ΓΣΕΕ στηρίζει την απεργία του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας στα JUMBO

Η ΓΣΕΕ καταγγέλλει την απόφαση της διοίκησης των «Jumbo» να λειτουργεί τα καταστήματα σε Πρέβεζα και Κατερίνη όλες τις Κυριακές του χρόνου.Οι ισχυρισμοί ότι τάχα με την απόφαση αυτή «στηρίζει… Read more »

Η ΠΟΘΑ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ οι οποίοι αντιδρούν στην απόφαση της κυβέρνησης για ένταξη της επιχείρησης σε διαδικασία εκκαθάρισης και ιδιωτικοποίησης. Το τελευταίο… Read more »

Ένωση μονίμων & δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ: Ψήφισμα για τους εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ

Η Ένωση Μονίμων & Δοκίμων Λιμενεργατών ΟΛΠ συμπαραστέκεται στον αγώνα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ. Ο αγώνας των συναδέλφων στη ΛΑΡΚΟ μας αφορά όλους γιατί δεν παλεύουν για κάποια δήθεν «συντεχνιακά» ζητήματα…. Read more »

ΠΕΣΟΣΕ : Ποιο είναι το όραμα της Διοίκησης του ΟΣΕ;

Συνάδελφοι, Εδώ και καιρό παρατηρούμε το πολιτικό περιβάλλον να επιτίθεται στο εργατικό κίνημα με όλους τους τρόπους και με όλα τα μέσα (απολύσεις στις τράπεζες-ταμιευτήριο κ.ά). Με τα δεδομένα αυτά… Read more »