Κατηγορία: Ανακοινώσεις Σωματείων Ομοσπονδιών

ΣΕΕΤ: Συνέδριο για την Ειρήνη, τα συνδικάτα απέναντι στις προκλήσεις των πολλαπλών κρίσεων και του πολέμου

Συνέδριο για την ειρήνη Τα συνδικάτα απέναντι στις προκλήσεις των πολλαπλών κρίσεων και του πολέμου 13.06.2024 Συναδέλφισσες/οι, Το συνδικάτο Ver.di της Γερμανίας, διοργανώνει Συνέδριο για την Ειρήνη, με συμμετοχή ειδικών… Read more »

ΟΜΕ: Καταγγέλουμε ΔΥΠΑ, Υπ. Εργασίας, Κυβέρνηση για τη νέα επίθεση στους εργαζόμνους της ΛΑΡΚΟ

Μόλις 5 μέρες πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που εξέδωσε η πρόεδρος του Πρωτοδικείου Αθηνών: «προσωρινή διαταγή υποχρεώνοντας τον Ειδικό Διαχειριστή της ΛΑΡΚΟ να συνεχίσει την απασχόληση των εργαζομένων… Read more »

Τα Σωματεία Ελλήνων Τεχνικών Θεάτρου και Τεχνικών Απασχολούμενων στις ζωντανές οπτικοακουστικές εκδηλώσεις καταγγέλλουν πρακτικές ανασφάλιστης εργασίας

«Εμπαιγμό και κοροϊδία» με εικονικές ασφαλίσεις ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Προς: Υπουργό Εργασίας, κα. Δόμνα Μιχαηλίδου. Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας. Με την παρούσα επιστολή… Read more »

Ανακοίνωση από ΕΤΙΤΑ σχετικά με την έφεση στην απόφαση τηςπενταμελούς επιτροπής του ΟΜΕΔ

Η εργοδοτική οργάνωση Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε. όπως ήταν αναμενόμενο εφεσίβαλε την απόφαση τηςπενταμελούς επιτροπής του ΟΜΕΔ. Είναι άλλη μια δυνατότητα που τους έχει δοθεί απλόχερααπό την Κυβέρνηση με σκοπό την καθυστέρηση ή… Read more »