Κατηγορία: Ανακοινώσεις Σωματείων Ομοσπονδιών

Η ΈΤΕΡ προχώρησε στην έκδοση ημερολογίων για το έτος 2022

Η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας (Ε.Τ.Ε.Ρ.) προχώρησε στην έκδοση ημερολογίων για το έτος 2022 με σκοπό την οικονομική της ενίσχυση. Το κάθε ημερολόγιο κοστίζει πέντε ευρώ. Η Ένωσή μας προχώρησε… Read more »

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΕΦΣΕΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑ, 21/11/2021 -Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ! -Ο… Read more »

ΣΥΔΑΠΤΤ: Μετακίνηση στη doValue;;;

Ανακοίνωση του Συλλόγου Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα για τις σχεδιαζόμενες μετακινήσεις προσωπικού … Αρκετοί συνάδελφοι –ισσες  ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους των εταιρειών τους ότι θα πρέπει να προσκομίσουν το βιογραφικό… Read more »

ΕΤΕ ΔΕΗ-ΚΗΕ: Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζόμενων στα Πετρέλαια Καβάλας

Δελτίο τύπου της Ένωσης Τεχνικών Ομίλου ΔΕΗ-ΚΗΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ O δίκαιος αγώνας που δίνουν εδώ και αρκετό καιρό οι εργαζόμενοι στα Πετρέλαια Καβάλας… Read more »

Κινητοποίηση των εργαζομένων στο Πολιτισμό την Τρίτη 23/11

23 Νοεμβριου 12 το μεσημέρι στο Υπουργείο Εργασίας Αν και θεωρητικά δεν υπάρχει πλέον lock down, ο κλάδος του Πολιτισμού εξακολουθεί να είναι ο βαρύτερα πληττόμενος. Με τις απαγορεύσεις στην πρόσβαση… Read more »