Κατηγορία: Ανακοινώσεις Σωματείων Ομοσπονδιών

Απεργία της Nissan στην Βαρκελώνης: αλληλεγγύη από τους εργαζόμενους της FCA Cassino!

Βίντεο αλληλεγγύης από τον Delio Fantasia, εργαζόμενο της FCA στο Cassino και τον επαρχιακό γραμματέα του FLMU-CUB: Οι εργαζόμενοι του Cassino υποστηρίζουν τον αγώνα των εργατών της Nissan στη Βαρκελώνη… Read more »

Εξαιρέθηκαν από τα βαρέα και ανθυγιεινά οι Οδηγοί σχολικών λεωφορείων ΑΜΕΑ, Εκπαιδευτηρίων και Παιδικών Σταθμών

Οδηγοί σχολικών λεωφορείων ΑΜΕΑ, Εκπαιδευτηρίων και Παιδικών Σταθμών. Η πλειοψηφία των οδηγών σχολικών έχουμε πρόσληψη ορισμένου χρόνου και μειωμένου ωραρίου. Δηλαδή εργαζόμαστε 9 1/2 – 11μήνες κάθε έτος αναλόγως το… Read more »

Νίκη της ΠΟΕΕΤ – Οι πιέσεις της Ομοσπονδίας έπιασαν τόπο

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ… ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29.05.2020 ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ Με το σημερινό Νομοσχέδιο που κατέθεσε η Κυβέρνηση δικαιώνει τις προσπάθειες… Read more »

Η κυβέρνηση προχωρά στην ιδιωτικοποίηση του νερού

Ανακοίνωση Συλλόγου Μηχανικών ΕΥΔΑΠ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Αθήνα 29.05.2020 Συνάδελφοι,Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, προτίθεται να προβεί σε σύναψη σύμβασης με σύμπραξη δημόσιου… Read more »

ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: Όλα τριγύρω αλλάζουνε στην Τράπεζα Πειραιώς τα ίδια μένουν…

Συνάδελφοι, έγινε πριν από μερικές ημέρες τηλεφωνική συνάντηση του Συλλόγου μας με τον Ανώτερο Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Γεωργόπουλο και τους κ.κ. Κατσουράνη Γ. Assistant General Manager και Κεσόγλου… Read more »