Κατηγορία: Ανακοινώσεις Σωματείων Ομοσπονδιών

Στήριξη της ένστολης κινητοποίησης των πυροσβεστών, από το ΝΤ Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ

Το Προεδρείο του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο Χρηστό Γρίβα ,τον Γραμματέα Δημήτρη Αθανασίου και τον Αντιπρόεδρο Στέφανο Σίντο ,συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Πυροσβεστικών… Read more »

Σωματεία ΕΡΤ : ΓΣ του ΕΔΟΕΑΠ την Τετάρτη 22/9 -Στάση Εργασίας 12:00 – 16:00

ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ.                            Π.ΣΥ.Π.ΕΡΤ  Ε.Ε.ΕΡΤ                          ΠΑ.ΣΥ.ΠΑ.ΤΕ.ΚΑΛ.  Σ.Ε.Κ.Ο.Χ.ΕΡΤ  Πανελλήνιο  Σωματείο  Σκηνοθετών & Διευθυντών  Παραγωγής  ΜΜΕ  Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2021  Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,   Τα Διοικητικά Συμβούλια των  Σωματείων μας, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα μέλη μας… Read more »

ΠΟΘΑ – εποχικό επίδομα: Eπιστολή για την επίλυση προβλημάτων

Επιστολή απέστειλε η Π.Ο.Θ.Α. προς τα Υπουργεία Εργασίας και Πολιτισμού καθως και στον ΕΦΚΑ και ΟΑΕΔ προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα με το εποχικό επίδομα. Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της… Read more »

ΣΤΑΖΟΕ: Ενημερωτικό Δελτίο – Εποχικό Επίδομα 2021

ΕΙΔΙΚΟ ΕΠΟΧΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ Συνάδελφοι από την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 έχει ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για το ειδικό εποχικό βοήθημα του ΟΑΕΔ έτους 2021, ενώ η υποβολή αιτήσεων… Read more »

Αγώνας για την υπεράσπιση της εργασίας και της δημόσιας υγείας!

Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου – Ψηφιακών Μέσων Αττικής Αγώνας για την υπεράσπιση της εργασίας και της δημόσιας υγείας! Ενίσχυση του ΕΣΥ σε όλα τα επίπεδα, το εμβόλιο είναι χρήσιμο!… Read more »